Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Om hotellet

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta grønn linje sørover til Skanstull

Buss

Ta buss 3, 4, 55 eller 74 til Skanstull

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Sentralstasjon.
Bytt der til T-bane eller buss

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel Stockholm

Antall hotellrom

532 stk – 1064 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda flyplass: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flyplass: 14 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-banestajon Skanstull: 25-50 m

Stockholm Sentralstasjon: 2km, derfra kan man ta tog, Arlanda Express og flybussene

Reisen til Centralstasjonen tar ca 5-10 min

Om Clarion Hotels

 

 

Clarion Hotel Stockholm er ikke bare et møtested for lokalbefolkningen, men også en internasjonal begivenhet. Konferanse- og forretningshotellet har perfekt beliggenhet på Södermalm i Stockholm.

Stockholms utvalg rett rundt hjørnet

Med sin nærhet til attraksjonene i Stockholm, gangavstand til turistområdene i gamlebyen og eventområdet ved Globen ved siden av, har våre gjester hele byens utvalg rundt hjørnet. Hotellet ligger 25 meter fra T-banestasjonen Skanstull; bare fire korte stopp fra sentralstasjonen og også innen gangavstand til gamlebyen - det historiske sentrum av Stockholm.

Bohemske Sødermalm

Hotellet ligger i Sødermalm, en livlig bydel som er kjent for sin avslappede atmosfære og sitt utvalg av bohemske butikker, trendy restauranter, koselige kafeer og kunstgallerier. Med inspirasjon fra det lokale området, tilbyr vi et spennende hotellmiljø for både forretnings- og helgegjester.

Barer og restauranter

Takket være våre livlige barer, uhøytidlige restauranter og hensynsfulle personale, har våre gjester mulighet til å møte storbylivets puls innenfor hotellets vegger. Slapp av med en kopp kaffe i lobbybaren, en cocktail i Upstairs Bar og nyt en fersk sushi eller andre goder fra menyen i vår asiatiske restaurant Minami.

Elements Spa

Et øyeblikk av avslapping og et øyeblikks stillhet er svært verdifullt for de som ønsker å komme vekk fra jobben, stress eller byens puls. Enten det er trening eller avslapping gjestene er på jakt etter, så forlater de Elements Spa med en varm og behagelig følelse i kroppen.

Tilrettelagt for funksjonshemmede

Vi har en rekke rom for funksjonshemmede, designet for å forenkle oppholdet ditt dersom du har funksjonshemning eller bruker rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom og fasiliteter som er tilpasset funksjonshemmede.

Hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Stockholm - live venue i Södermalm.

2.180.162.605 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK