Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm finner du lokaler for både den store og den lille festen. Vår unike matsal passer like bra til sittende middagsarrangement som stående bufféer.

Bankettsalen

Vår bankettsal, med panoramavinduer og plass til opp til 600 personer, er et spennende alternativ for de større arrangementene som kongresser, utstillninger, messer og kickoffer. Med de mobile scenene, barene og skyveveggene kan bankettsalen enkelt forvandles til deres behov, til et miljø som skaper forutsetninger for et framgangsrikt evenement.

Matsalen

Matsalen byr på store åpne områder som lett kan deles inn i mindre og mer separerte deler eller holdes åpen slik at alle kan ta del i en fantastisk utsikt mot Årstaviken, Globen og Eridksdalslunden. Sammen med bankettsalen kan man her arrangere event  for 1200 personer og sittende middag med underholdning for 500 deltagere.

Terrassen

For dere som liker å mingle kan dere tilbringe tid på vår terrasse i andre etasje. Den 365 kvm store plassen passar bra for dere som vil ha grillmiddag eller bara nyte av skjønne drinkar under åpen himmel.

Vår kyndige personal hjelper deg å planlegge og gjennomføre det perfekte eventet med alt fra mat og drikke till dekorering og underholdning.

Kapasitet

Nedenfor vises makskapasiteten for antall personer i våre eventlokaler.

Bankett

Runde bord 224 personer
Langbord 400 personer
Stående 600 personer

Matsal

Runde bord 256 personer
Langbord 480 personer
Stående 600 personer

Bankett & Matsal

Runde bord 512 personer
Langbord 850 personer
Stående 1200 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på
+46 8 462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK