Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, barer og en asiatisk restaurant - Minami.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det akkurat så som dere vil ha det, har vi et stort utvalg av mat og drikke man kan velge fra.

Basic, Some Extra eller Let's Go Crazy?

Vi har satt sammen tre ulike pris- og inneholdsnivåer på dagpakkene som du som skal på konferense hos oss på Clarion Hotel Stockholm kan velge mellom. La oss presentere: Basic, Some Extra och Lets Go Crazy! 

Skreddersy dine egne matopplevelser 

Du bestemmer og setter sammen hva som passer best for akkurat deg. Du kan eksempelvis velge nivå Basic til formiddagsmat og Let's Go Crazy til middagsmat eller tvert om. I samtlige pakker inngår en buffélunsj med mineralvann og kaffe. Les mer om hva Basic, Some Extra och Let's Go Crazy innebærer i menyene til høyre.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer information og spørsmål på
+46 8 462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

Sales Managers

Anna Westerberg 
Director of Sales 
anna.westerberg@choice.se

Malin Hederstedt 
Director of Inhouse Sales 
malin.hederstedt@choice.se

Johan Klein 
Sales Manager 
johan.klein@choice.se

Victoria Lakomova 
Sales Manager Leisure 
victoria.lakomova@choice.se

2.210.164.555 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK