Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm ligger på Sødermalm, en bydel kjent for sitt store utvalg av restauranter,barer, shopping og gallerier. Hotellet har også et spa med inspirasjon hentet fra Ayurveda – Elements Spa, bar og en restaurant.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm er ikke bare et møtested for lokalbefolkningen, men også en internasjonal begivenhet. Konferanse- og forretningshotellet har perfekt beliggenhet på Södermalm i Stockholm.

Stockholms utvalg rett rundt hjørnet

Med sin nærhet til attraksjonene i Stockholm, gangavstand til turistområdene i gamlebyen og eventområdet ved Globen og Tele2 Arena ved siden av, har våre gjester hele byens utvalg rundt hjørnet. Hotellet ligger 50 meter fra T-banestasjonen Skanstull; bare fire korte stopp fra sentralstasjonen og også innen gangavstand til gamlebyen - det historiske sentrum av Stockholm.

Bohemske Sødermalm

Hotellet ligger i Sødermalm, en livlig bydel som er kjent for sin avslappede atmosfære og sitt utvalg av bohemske butikker, trendy restauranter, koselige kafeer og kunstgallerier. Med inspirasjon fra det lokale området, tilbyr vi et spennende hotellmiljø for både forretnings- og helgegjester.

Bar og restaurant

Takket være vår livlige bar, uhøytidlige restaurant og hensynsfulle personale, har våre gjester mulighet til å møte storbylivets puls innenfor hotellets vegger. Finn en ny favoritt på à la carte-menyen eller slapp av med en kopp kaffe i Upstairs Restaurant & Bar. Under årets varme måneder kan du nyte en cocktail på Terassen.

Elements Spa

Et øyeblikk av avslapping og et øyeblikks stillhet er svært verdifullt for de som ønsker å komme vekk fra jobben, stress eller byens puls. Enten det er trening eller avslapping gjestene er på jakt etter, så forlater de Elements Spa med en varm og behagelig følelse i kroppen.

Tilrettelagt for funksjonshemmede

Vi har en rekke rom for funksjonshemmede, designet for å forenkle oppholdet ditt dersom du har funksjonshemning eller bruker rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom og fasiliteter som er tilpasset funksjonshemmede.

Hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel Stockholm - live venue i Södermalm.

Kontakt

  • Ringvägen 98 10460 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

T-bane

Ta grønn linje sørover til Skanstull

Buss

Ta buss 3, 4, 55 eller 74 til Skanstull

Fra Arlanda Airport

Arlanda Express til Stockholm Sentralstasjon.
Bytt der til T-bane eller buss

Taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM,
Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Om Clarion Hotel Stockholm

Antall hotellrom

532 stk – 1064 senger

Antall konferanselokaler

17 stk – plass til over 1000 deltagere

Avstand flyplasser

Arlanda flyplass: 42 km, ca 45-60 min
Bromma flyplass: 14 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og T-banestajon Skanstull: 25-50 m

Stockholm Sentralstasjon: 2km, derfra kan man ta tog, Arlanda Express og flybussene

Reisen til Centralstasjonen tar ca 5-10 min

Om Clarion Hotel

 

 

2.311.63.057 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK