Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Sign

Selma CitySpa+

Åpningstider

Mandag - onsdag: 08.30 - 21.00
Torsdag - fredag: 08.30 - 22.00
Lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 18.00

Priser

Eksterne gjester
Mandag - Torsdag: SEK 295
Fredag - Søndag: SEK 395

Hotellgjester
Mandag - Torsdag: SEK 95
Fredag - Søndag: SEK 195

Trening

Alle dager: 05.30 – 23.00.
Du bruker din romnøkkel
for å komme inn.

Bestill spabehandling

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på
+46 (0)8-676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se

Vi har medlemsklubb for de som ønsker ekstra service.

I åttende etasje i Clarion Hotel Sign ligger Selma CitySpa+, med en enestående utsikt over Kungsholmen.

Som gjest hos oss kan du forvente deg litt mer. Akkurat det lille ekstra som plusstegnet i navnet vårt viser. Koble av med behagelig massasje, en tur i badstuen eller ta en dukkert i basseng på taket som er oppvarmet hele året.

Entré

Hotellets gjester har reduserte inngangspriser. I entreen inngår tilgang til terrasse, pool og badstue, frukt og vannbar samt lån av håndduk og badekåpe.

Trening

I 2. etasje finner du treningsrommet vårt med treningsmaskiner fra TechnoGym som er utvalgte for å gi deg en allsidig trening. Det er også mulig å trene med en personlig trener mot en kostnad.

Behandlinger

Koble av og nyt en avslappende massasje, energigivende kroppsbehandling eller en rensende ansiktsmaske. Ved bestilt behandling inngår også tilgang til trening, terrasse, pool og badstue, frukt og vannbar samt lån av håndduk og badekåpe.

Barn

Barn under 12 er velkommen sammen med voksne hverdager mellom kl. 9–15 og helger 9–12. Husk å holde en avslappende spaatmosfære med lavt lydnivå under besøket. Forøvrig har Selma CitySpa+ 16 års aldersgrense.

Spa Bar

Her ligger også Spa Bar, vår takbar som er åpen om sommeren og som tilbyr sommerlige drinker, en lett barmeny og DJ-er som spiller musikk flere dager i uken. Spa Bar er åpen når været tillater det, og kan også bestilles.

1.913.149.030 21