Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sign

Selma CitySpa

Åpningstider Spa

Mandag - fredag: 08.30 - 21.00
Lørdag: 09.00 - 21.00
Søndag: 09.00 - 19.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Priser

Eksterne gjester

Mandag - torsdag: SEK 295
Fredag - søndag: SEK 495

Hotellgjester

Mandag - torsdag: SEK 95
Fredag - søndag: SEK 195

Trening

Alle dager: 05.30 – 23.00.
Du bruker din romnøkkel
for å komme inn.

Bestill spabehandling

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på
+46 (0)8-676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se

I åttende etasje i Clarion Hotel Sign ligger Selma CitySpa, med en enestående utsikt over Kungsholmen.

Koble av med behagelig massasje, en tur i badstuen eller ta en dukkert i basseng på taket som er oppvarmet hele året.

Entré

Hotellets gjester har reduserte inngangspriser. I entreen inngår tilgang til terrasse, pool og badstue, frukt og vannbar samt lån av håndduk og badekåpe.

Trening

I 2. etasje finner du treningsrommet vårt med treningsmaskiner fra TechnoGym som er utvalgte for å gi deg en allsidig trening. Det er også mulig å trene med en personlig trener mot en kostnad.

Behandlinger

Koble av og nyt en avslappende massasje, energigivende kroppsbehandling eller en rensende ansiktsmaske. Ved bestilt behandling inngår også tilgang til trening, terrasse, pool og badstue, frukt og vannbar samt lån av håndduk og badekåpe.

Barn

Barn under 12 er velkommen sammen med voksne hverdager mellom kl. 9–15 og helger 9–12. Husk å holde en avslappende spaatmosfære med lavt lydnivå under besøket. Forøvrig har Selma CitySpa 16 års aldersgrense.

Spa Bar

Her ligger også Spa Bar, vår takbar som er åpen om sommeren og som tilbyr sommerlige drinker, en lett barmeny og DJ-er som spiller musikk flere dager i uken. Spa Bar er åpen når været tillater det, og kan også bestilles.

2.180.162.605 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK