Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Sign

American Table Brasserie & Bar

Åpningstider

Lunsj

kl. 11.30 -16.00

A la carte

kl. 17.00 - 22.00

Bestill bord

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på +46 (0)8-676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se

En treretters middag eller en drink i baren? Velkommen innom oss på Clarion Hotel Sign!

American Table Brasserie & Bar

På hotellets første etasje ligger American Table, som er en hyllest, ikke bare til det amerikanske kjøkkenet, men også til den amerikanske livsstilen. Legg dertil våre gode svenske råvarer, og du har "Home of American Cooking" – tilberedt med svenske ingredienser. Møt vennene over en cocktail eller ta en helaftens middag med familie og venner.

Bar

Her kan vi stolt presentere American Tables drinkliste signert vår bar manager Joakim Liljekvist. Du vil også finne en leken eksperimentering mellom USA og Sverige. Stilen på drinkene har en elegant klassisk ånd. Ikke glem å kombinere våre bowls og cocktails med American Table's Relishes – små retter som er perfekte som snacks! Vi tilbyr også en enklere barmeny hver dag mellom kl. 11–23.

Spa Bar

Vår roof top bar i 8. etasje (ved Selma CitySpa+) holder åpent om sommeren og tilbyr sommerlig drikke, en lettere barmeny og DJ-er som spiller musikk flere dager i uken. Spa Bar er åpen når været tillater det, og kan også bestilles.

Frokost

Vi serverer en sjenerøs frokostbuffé – den er sunn, og god med et stort utvalg av økologiske produkter. Sitt elegant, komfortabelt og lenge i Arne Jacobsens Syver-stol, bla i dagens aviser og finn dine favoritter blant mange gode smaker. I helgen er det koselig med en lang og deilig frokost. Derfor kan det bli få ledige plasser de siste timene. For å ha det best mulig under oppholdet, anbefaler vi deg å starte dagen tidlig.

Brunsj

På lørdager og søndager dekker vi opp en brunsjbuffé på vårt store bord og tilbyr, bl.a. annet Deviled Egg, Breakfast Tacos, American pancakes og Mini Burgers. Bestill en god Bloody Mary i baren, eller hva med en Pitcher med Margerita som dere deler ved bordet?

1.920.149.256 23