Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Midt i Stockholm ligger Clarion Hotel Sign, med kommunikasjonsmuligheter, shopping, restauranter og byliv rett rundt hjørnet. Velkommen til et unikt, tidløst og førsteklasses hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

76% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 2789 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
3

Bra hotell med svært sentral beliggenhet

28. august 2016, , Kristina B

Flott hotell med romslige rom og gode senger. Litt merkelig at de fleste rommene har halvåpen løsning til badet. På firmatur med delt rom føles det ubekvemt. Sengene kan heller ikke skyves fra hvera…

Flott hotell med romslige rom og gode senger. Litt merkelig at de fleste rommene har halvåpen løsning til badet. På firmatur med delt rom føles det ubekvemt. Sengene kan heller ikke skyves fra hverandre grunnet vegghengte nattbord. Hyggelig betjening og god mat. Super sentral beliggenhet og samtidig stille på rommet.
Les hele anmeldelsen
5

Supert hotel med flott utsikt

20. august 2016, Norge, Jeanette T

kjempe flott hotell med flott utsikt om du får rom opp i etagene. vi hadde rom først i 8 etg, men ble flyttet opp til etg 9. det var en lekkasje på badet så vi fikk byttet rom. god service fra hotell…

kjempe flott hotell med flott utsikt om du får rom opp i etagene. vi hadde rom først i 8 etg, men ble flyttet opp til etg 9. det var en lekkasje på badet så vi fikk byttet rom. god service fra hotellpersjonal. god frokost fortreffelig spa veldig flott beliggenhet mtp shopping, tog og andre fremkomstmuligheter utrolig morsomme heiser med forskjellig musikk her vil jeg gjerne bo igjen :)
Les hele anmeldelsen
4

God service!

15. august 2016, Sor-trondelag, Norway, kisraels

Vi kom seint på kvelden og ble oppgradert til bedre rom uten ekstra kostnad. Liker! Artigste heiser jeg har opplevd. Diverse musikk tema. Til og med musikk i garasjen under hotellet. Hyggelig betje…

Vi kom seint på kvelden og ble oppgradert til bedre rom uten ekstra kostnad. Liker! Artigste heiser jeg har opplevd. Diverse musikk tema. Til og med musikk i garasjen under hotellet. Hyggelig betjening all over. Senger litt lave, men greie nok.
Les hele anmeldelsen
3

Good location

12. august 2016, Fredrikstad, Norge, Frode Y

Overnattet fire netter på Clarion. Hotellet er stort og ligger sentralt plassert nær jernbanestasjonen. Det første rommet vi ble tildelt var ikke i samsvar med det vi hadde bestilt, men bytte av rom b…

Overnattet fire netter på Clarion. Hotellet er stort og ligger sentralt plassert nær jernbanestasjonen. Det første rommet vi ble tildelt var ikke i samsvar med det vi hadde bestilt, men bytte av rom ble raskt ordnet uten problemer. Positivt ved romet: lyst og trivelig rom, god lydisolering, gode senger Negativt: manglet safe, hull i sengetøy, badet var i behov av en oppgradering. Hotellet generelt: god plassering, god frokost, svært hektisk under frokosten. Lobbyen virket noe underdimensjonert sett i forhold til antall gjester.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig Hotel, grei standard

13. juli 2016, Oslo, Norge, Mort1malm

Greit Hotel i sentrum av Stockholm. Grei standard og greit rom, god frokost med god kapasitet. Som vanlig i så store Hotel så er kapasitet på heiser for dårlig, vi bodde i 5. og vi brukte trapp det gi…

Greit Hotel i sentrum av Stockholm. Grei standard og greit rom, god frokost med god kapasitet. Som vanlig i så store Hotel så er kapasitet på heiser for dårlig, vi bodde i 5. og vi brukte trapp det gikk fortere både opp og ned. Ellers så var standard noe lavere en vi trodde siden det var et nytt "Stordalen" holtel.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.