Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Midt i Stockholm ligger Clarion Hotel Sign, med kommunikasjonsmuligheter, shopping, restauranter og byliv rett rundt hjørnet. Velkommen til et unikt, tidløst og førsteklasses hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

76% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 2644 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
5

Supert hotel med flott utsikt

20. august 2016, Norge, Jeanette T

kjempe flott hotell med flott utsikt om du får rom opp i etagene. vi hadde rom først i 8 etg, men ble flyttet opp til etg 9. det var en lekkasje på badet så vi fikk byttet rom. god service fra hotell…

kjempe flott hotell med flott utsikt om du får rom opp i etagene. vi hadde rom først i 8 etg, men ble flyttet opp til etg 9. det var en lekkasje på badet så vi fikk byttet rom. god service fra hotellpersjonal. god frokost fortreffelig spa veldig flott beliggenhet mtp shopping, tog og andre fremkomstmuligheter utrolig morsomme heiser med forskjellig musikk her vil jeg gjerne bo igjen :)
Les hele anmeldelsen
4

God service!

15. august 2016, Sor-trondelag, Norway, kisraels

Vi kom seint på kvelden og ble oppgradert til bedre rom uten ekstra kostnad. Liker! Artigste heiser jeg har opplevd. Diverse musikk tema. Til og med musikk i garasjen under hotellet. Hyggelig betje…

Vi kom seint på kvelden og ble oppgradert til bedre rom uten ekstra kostnad. Liker! Artigste heiser jeg har opplevd. Diverse musikk tema. Til og med musikk i garasjen under hotellet. Hyggelig betjening all over. Senger litt lave, men greie nok.
Les hele anmeldelsen
3

Good location

12. august 2016, Fredrikstad, Norge, Frode Y

Overnattet fire netter på Clarion. Hotellet er stort og ligger sentralt plassert nær jernbanestasjonen. Det første rommet vi ble tildelt var ikke i samsvar med det vi hadde bestilt, men bytte av rom b…

Overnattet fire netter på Clarion. Hotellet er stort og ligger sentralt plassert nær jernbanestasjonen. Det første rommet vi ble tildelt var ikke i samsvar med det vi hadde bestilt, men bytte av rom ble raskt ordnet uten problemer. Positivt ved romet: lyst og trivelig rom, god lydisolering, gode senger Negativt: manglet safe, hull i sengetøy, badet var i behov av en oppgradering. Hotellet generelt: god plassering, god frokost, svært hektisk under frokosten. Lobbyen virket noe underdimensjonert sett i forhold til antall gjester.
Les hele anmeldelsen
4

Hyggelig Hotel, grei standard

13. juli 2016, Oslo, Norge, Mort1malm

Greit Hotel i sentrum av Stockholm. Grei standard og greit rom, god frokost med god kapasitet. Som vanlig i så store Hotel så er kapasitet på heiser for dårlig, vi bodde i 5. og vi brukte trapp det gi…

Greit Hotel i sentrum av Stockholm. Grei standard og greit rom, god frokost med god kapasitet. Som vanlig i så store Hotel så er kapasitet på heiser for dårlig, vi bodde i 5. og vi brukte trapp det gikk fortere både opp og ned. Ellers så var standard noe lavere en vi trodde siden det var et nytt "Stordalen" holtel.
Les hele anmeldelsen
4

Langhelg

6. juli 2016, , Tonje L

3 netter i Dobbeltrom i 6.etg med utsikt til hage. God seng, rent rom og god service. Veldig lett å ta seg til/fra flyplass med Arlanda express like i nærheten, 4 min gange. Sentral beliggenhet med gå…

3 netter i Dobbeltrom i 6.etg med utsikt til hage. God seng, rent rom og god service. Veldig lett å ta seg til/fra flyplass med Arlanda express like i nærheten, 4 min gange. Sentral beliggenhet med gåavstand til det meste! Folksomt på hotellet, men ikke kaotisk. Vi var heldige med innsjekk, lite kø da. Men observerte at andre sto i kø for innsjekk. God frokost og godt organisert. De 4 heisene gikk konstant, noe kø på dem. Vi likte uttrykket til Sign, og trivdes godt under oppholdet i fantastiske Stockholm:) kommer gjerne igjen.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK