Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Midt i Stockholm ligger Clarion Hotel Sign, med kommunikasjonsmuligheter, shopping, restauranter og byliv rett rundt hjørnet. Velkommen til et unikt, tidløst og førsteklasses hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

76% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 2542 anmeldelser.
4
Rom
4,5
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4,5
Sovekvalitet
4
Service
4

Hyggelig Hotel, grei standard

13. juli 2016, Oslo, Norge, Mort1malm

Greit Hotel i sentrum av Stockholm. Grei standard og greit rom, god frokost med god kapasitet. Som vanlig i så store Hotel så er kapasitet på heiser for dårlig, vi bodde i 5. og vi brukte trapp det gi…

Greit Hotel i sentrum av Stockholm. Grei standard og greit rom, god frokost med god kapasitet. Som vanlig i så store Hotel så er kapasitet på heiser for dårlig, vi bodde i 5. og vi brukte trapp det gikk fortere både opp og ned. Ellers så var standard noe lavere en vi trodde siden det var et nytt "Stordalen" holtel.
Les hele anmeldelsen
4

Langhelg

6. juli 2016, , Tonje L

3 netter i Dobbeltrom i 6.etg med utsikt til hage. God seng, rent rom og god service. Veldig lett å ta seg til/fra flyplass med Arlanda express like i nærheten, 4 min gange. Sentral beliggenhet med gå…

3 netter i Dobbeltrom i 6.etg med utsikt til hage. God seng, rent rom og god service. Veldig lett å ta seg til/fra flyplass med Arlanda express like i nærheten, 4 min gange. Sentral beliggenhet med gåavstand til det meste! Folksomt på hotellet, men ikke kaotisk. Vi var heldige med innsjekk, lite kø da. Men observerte at andre sto i kø for innsjekk. God frokost og godt organisert. De 4 heisene gikk konstant, noe kø på dem. Vi likte uttrykket til Sign, og trivdes godt under oppholdet i fantastiske Stockholm:) kommer gjerne igjen.
Les hele anmeldelsen
3

Nær Arlanda Express og sentralt beliggende

3. juli 2016, Oslo, Norge, vidar852

To netter i privat sammenheng. Har bodd på Clarion Sign flere ganger, i business-sammenheng, for en del år tilbake, og det pleide å være en "høydare". Nå virker hotellet noe mer "slitt i kantene". Hot…

To netter i privat sammenheng. Har bodd på Clarion Sign flere ganger, i business-sammenheng, for en del år tilbake, og det pleide å være en "høydare". Nå virker hotellet noe mer "slitt i kantene". Hotellet har dog en smakfull og stilig design. Er et "signalbygg" i området. Standardrommet var bra (selv om man for NOK 2100 pr natt kanskje forventer litt mer enn utsikt i en bakgård?) , og renholdet på rommet var meget bra. Servicepersonalet i gangene var en svært positiv opplevelse. Resesjonen likeså. Det Clarion Sign må gjøre noe med, er frokostområdet. Mangelfullt rehold av gulver og bord, rydding av bord og en noe "kaotisk logistikk" i serverings-/matområdet.
Les hele anmeldelsen
5

Et veldig bra hotell som ligger meget sentralt i Stocholm.

28. mai 2016, Fredrikstad, Norge, Fredrik W

Et veldig bra hotell som ligger meget sentralt i Stocholm. kort gå avstand til tog/buss forbindelser og til sentrum/handle gater i byen. Fine rom om du er heldig får du fantastisk utsikt over Stocholm…

Et veldig bra hotell som ligger meget sentralt i Stocholm. kort gå avstand til tog/buss forbindelser og til sentrum/handle gater i byen. Fine rom om du er heldig får du fantastisk utsikt over Stocholm.
Les hele anmeldelsen
4

Bra og sentralt hotell.

18. mai 2016, , Gretha N

Et fint hotell, med kjempe beliggenhet bare 250m fra Arlanda Express togstasjon. Koselig med utsikt mot parken med flotte vårblomster. Gangavstand til både shopping og koselige gamla stan. Anbefales.…

Et fint hotell, med kjempe beliggenhet bare 250m fra Arlanda Express togstasjon. Koselig med utsikt mot parken med flotte vårblomster. Gangavstand til både shopping og koselige gamla stan. Anbefales. Komme gjerne tilbake en annen gang.
Les hele anmeldelsen
2.320.101.000 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK