Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Midt i Stockholm ligger Clarion Hotel Sign, med kommunikasjonsmuligheter, shopping, restauranter og byliv rett rundt hjørnet. Velkommen til et unikt, tidløst og førsteklasses hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

Høstferien

Tilbring høstferien i Stockholm.

 • Periode for opphold:

  19. feb 2016 - 6. mar 2016

 • Bookingperiode:

  4. jan 2016 - 6. mar 2016

 • Begrensinger:

  Min. 2 voksne, maks. 2 voksne

  Min. 2 barn, maks. 2 barn

 • Særskilte begrensinger:

  2 voksne, 2 barn

  2 netter

Priser

2 voksne, 2 barn: 1495 SEK per natt

Kom og kos deg i Stockholm och Clarion Hotel Sign!

Sjekk inn på Sign som ligger midt i Stockholm med nærhet til shopping, kultur og fornøyelser. Sett fra dere bagasjen og begi dere ut i byen, med alt hva Stockholm har å tilby i høstferien.

Vandre blant alver og troll og oppleve magiske dager og nifse kvelder på
Skansen. La barna bli inspirert til å skape ting sammen med verdens fremste kunstnere i verkstedet på Moderna museet. Ta en dag og opplev Sveriges musikkhistorie, opptre sammen med en av Sveriges største musikkstoltheter ABBA på det nyåpnede ABBA The Museum. Eller forsvinn inn i et helt mylder av oppfinnelser, innovasjoner og filmer som kjennes i hele kroppen på Tekniska museet, som dessuten i høstferien har verdens største dataspillutstilling på besøk, hvor du kan prøve hele dataspillhistorien fra 60-tallet og opp til i dag. Dette er bare en liten del av hva man kan gjøre i høstferien i Stockholm.

Pakken inkluderer:

 • 2 netter i superiorrom for to voksne og to barn
 • Herlig variert frokostbuffé
Vilkår og betingelser

Tilbudet gjelder for bestilling av 2 netter i superiorrom i perioden 25. okt.–3. nov., forutsatt at det finnes ledige rom. Avbestilling må skje senest 72 timer før klokken 16.00 ankomstdagen.

Send forespørsel Gå til skjema
2.280.169.511 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK