Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Sign

Konferanselokaler

Kapasitet

Nedenfor vises den maksimale kapasiteten i våre konferanserom.

Bankettsal - 1 stk.
700 personer

Konferanserom - 10 stk.
16-200 personer

Sky Meeting Room
12 personer

Bestill konferanse

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 (0)8-676 98 20 eller via sales.sign@choice.se

Clarion Hotel Sign har elleve lyse, møtelokaler med plass til 12–200 gjester samt en bankettsal med plass til opptil 700 gjester.

Skandinavisk design

Lokalene våre er lyse, friske og utstyrt med nyeste teknologi. Akkurat som i hotellet forøvrig sitter du flott og komfortabelt i klassiske stoler fra en av Skandinavias mest berømte designere. Noen av rommene har en glassvegg vendt mot Norra Bantorget, med et flott lysinnslipp.

Banketten

Med nærmere sju meter under taket og 600 kvadratmeter gulvplass er mulighetene nærmest ubegrensede. Bruk hele lokalet eller dele det inn i tre mindre.

Sky Meeting Room

Kombiner forretninger med fornøyelse! På Selma CitySpa+, med en fantastisk utsikt over Kungsholmen, finnes dette separate møterom i et harmonisk miljø. Gjør møterommet til en opplevelse for kropp og sjel. Legg til badstue og en dukkert i bassenget på dagsordenen.

Mingling og ekstra plass

Er ikke lokalene store nok til arrangementet deres, kan dere også benytte mingleområdet Hyllan og Konferensloungen, i direkte tilknytning til konferanserommene i 2. etasje. Disse fungerer utmerket ved arrangementer, utstillinger og mingling. Det er også mulig å bestille takterrassen med tilhørende bar i 8. etasje.

1.913.149.030 21