Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sign

Event

Kapasitet

Under vises makskapasiteten i
våre arrangementslokaler.

Bankett

Runde bord 450 personer
Langbord 500 personer
Mingling 800 personer

C123

Runde bord 150 personer
Langbord 180 personer
Mingling 200 personer

Hyllan

Runde bord 200 personer
Langbord ca. 210–250
Mingling ca. 250–300 personer

Bestill arrangement

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon og bestilling på
+46 86 76 98 20 eller via sales.sign@choice.se

Planlegger dere kick off, fest, sosial sammenkomst, afterwork eller et annet arrangement i Stockholm? På Clarion Hotel Sign har vi fleksible lokaler og gode muligheter til å skreddersy lokalene etter deres ønsker. I tillegg er det mulighet for at alle kan bo på hotellet.

Banketten

Med nærmere sju meter under taket og 600 kvadratmeter gulvplass er mulighetene nærmest ubegrensede. Bruk hele lokalet eller del det inn i tre mindre, bruk f.eks. ett til å stille ut, ett til et seminar og ett til underholdning og scene? Bankettsalen er perfekt for konferanser, kongresser, utstillinger, messer, mingling, middager, banketter og fester. Vi hjelper deg med å ordne catwalk, dansegulv og andre flotte og praktiske løsninger, alt med fokus på at ditt arrangement skal bli vellykket.

Konferensloungen og Hyllan

Våre mingleområder Konferensloungen og Hyllan ligger i direkte tilknytning til konferanserommene i andre etasje og om ønskelig kan de enkelt deles opp for mindre selskaper.

Selma CitySpa

Gjør møtet eller arrangementet til en opplevelse for kropp og sjel i Selma CitySpa. Mingle på takterrassen, ta badstue og en dukkert i den oppvarmede utendørspoolen. Selma CitySpa har også en egen bar.

Spa Bar-terrassen

Er dere et selskap på 30–50 personer? I sommerhalvåret er det mulig å leie en privat takterrasse med tilhørende bar på 8. etasje. Hva med å arrangere en annerledes afterwork, en grillkveld eller en champagnemottakelse med flott utsikt over Kungsholmen? 

Meet in the suite

En mindre get together eller begynnelsen på en kveld på byen? Bestill en suite! Perfekt til mingling, jentekvelder, bursdagsmottakelser, vorspiel, vinsmaking eller til andre, mindre arrangementer.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK