Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Sense

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Tog

Luleå togstasjon

Buss

Ekspressbuss til Luleå busstasjon
Lokalbuss til holdeplass Smedjegatan

Fra Luleå Airport

Flybuss til Luleå busstasjon

Taxi

Vi anbefaler
Luleå Taxi, tel +46 920-100 00 
eller Taxi 66666, tel +46 920-666 66

Med bil

Se kart och veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel Sense

Antall hotellrom

154 rom - 305 senger

Antall konferanselokaler

15 stk - plass for totalt 800 deltagare

Avstand flyplasser

Luleå Airport: 7 km, ca 10 min

Avstand lokaltrafikk

Bussholdelplass: ca 100 m

Om Clarion Hotels

 

 

Clarion Hotel Sense byr på en avslappet kontinental atmosfære, der det norrländske solide møter sofistikert eleganse med moderne holdninger- midt i Luleå.

Midt i Luleå

Med pulsen fra gågaten i ryggen og utsikt over Norra Hamn, ligger Clarion Hotel Sense. Her får du smake på en helt ny hotellopplevelse, med alla sansene på en gang. Du bor smått og smart eller stort og romslig. Stein og stål i ett flott fargespill. Avslappnet atmosfære blandet med lekfull eleganse. Stadens tilbud av kultur, byliv, mat og shopping finner du rett rundt hjørnet.

Restaurant og bar 

Hva skjer når det robuste norrlandske kjøkkenet møter mystikken fra et myldrende Manhatten? Kitchen & Table by Marcus Samuelsson har svarene. En imponerende utsikt over viken og byens takåser får du på kjøpet. Benytt muligheten til å besøke lobbybaren. Byens storstue og et dynamisk møtested for mennesker i farta, med livemusikk om kvelden. Synk ned i behagelige sofaer og nyt av de beroligende lysspillene med inspirasjon fra de fire årstidene.

Spa og gym

I vårt spa kan du samle krefter. I en varm pool. Med fotbad. Eller japansk spabad. Og opplev årets skiftninger i årstidsbastuen.

Konferanse

Noen atmosfærer lokker det beste ut av mennesker. Noen smaker glemmer du aldri. Noen møter forandrer alt. På Clarion Hotel Sense tilbyr vi 15 konferanserom med en total konferansekapasitet på 800 personer.

Kunst

Opplev de ulike årstidene. Tolket av kjente fotografer og lysdesignere. Se lyset, mørket, viddene, isløsningen, vårfloden, sommervarmen og høstens intensive skuespill i farger. Det er Clarion Hotel Sense.

Miljø

Våre mirakler. Underjordiske vannmagasiner – akvifærer – som kjøler om sommeren og varmer om vinteren. De er en av årsakene til at vi har den høyeste miljøklassifiseringen som en bygning kan ha.

Handicaptilpasset

Hos oss skal alle gjester bo storstilt. Våre handikapptilpassete rom er utformet med tanke på gjester som er avhengig av rullestol, hørsel- eller synsskadde. Bred døråpning, parkettgulv, bad med håndtak ved dusj og WC, opphøyd vask og nedsenket serviettbeholder.

2.180.162.605 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK