Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Luleå, Sverige

Clarion Hotel Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense er et førsteklasses forretningshotell som er bygget for spennende møter i hjertet av Luleå. Byens tilbud av kultur, uteliv, mat og shopping finner du rett rundt hjørnet.

Clarion Hotel Sense 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sense

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Konferanse på Luleås beste adresse, med byens utvalg rett rundt hjørnet. På Clarion Hotel Sense møtes dere av en avslappet kontinental atmosfære, der det nordlanske solide møter sofistikert eleganse med moderne holdninger.

Konferanselokaler

Clarion Hotel Sense har 15 konferanserom for mellom 6 - 295 personer og en makskapasitet på 500 totalt.

Mat og drikke

Vi på Clarion Hotel Sense vet hvor viktig det er med mat og drikke for totalopplevelsen av en konferanse, derfor har dere mange muligheter hos oss. Alt for å skape de beste forutsetningene for en kreativt og givende dag.

Event

Store selskap innebefatter store utfordringer og det liker vi veldig godt. Vår bankettsal rommer 300 personer og er perfekt for alle typer spesielle tilfeller.

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK