Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Luleå, Sverige

Clarion Hotel Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense er et førsteklasses forretningshotell som er bygget for spennende møter i hjertet av Luleå. Byens tilbud av kultur, uteliv, mat og shopping finner du rett rundt hjørnet.

Clarion Hotel Sense 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Sense

Det behøver ikke være en spesiell anledning eller en "extraordinary occasion" for å nyte et godt glass sprudlevann. Kom innom, book hele lokalet, eller ta et rolig øyeblikk for deg selv i vårt "Living Room"

Lobbybar

Pass på å besøke lobbybaren, Luleås nye hverdagsrom og en dynamisk møteplass for mennesker i farten, med livemusikk på kveldstid. Synk ned i sofaene våre og betrakt de sinnsrike lysspillene med inspirasjon fra de fire årstidene.

Skybar

Hotellets skybar i niende etasje byr på en fantastisk utsikt over Luleå og vannet i Norra hamn. Nyt fryktige cocktails, nytappetøl, smarte appetizers og en rekke alkoholfrie alternativ.Vi blander moderne og klassisk, akkopagnert av en storslått utsikt. Velkommen opp!

Åpningstider

Mandag - torsdag: 12.00 - 23.00 Fredag - lørdag: 12.00 - 01.00

Åpningstidene i våre fasiliteter kan variere i ferier, helligdager og utvalgte helger. Kontakt oss gjerne for åpningstider under ditt opphold.

Booke bord

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på +46 920-450 450 eller via 

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK