Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Royal Christiania Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge
  • Clarion Hotel Royal Christiania midt i Oslo sett fra Jernbanetorget

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge Stengt 22.12.16 - 01.03.19

Clarion Hotel Royal Christiania har stengt dørene for en omfattende oppussing og renovering. Et helt nytt og fantastisk hotellprodukt vil stå klart vinteren 2019, med nye konsepter og nytt navn!

Clarion Hotel Royal Christiania 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania

En lang frokost, en rask lunsj eller eller en festbuffet med 400 kolleger? Kanskje en drink på terrassen med gode venner før kveldens konsert? Eller en middag i restauranten, The Point. Hos Royal Christiania tilbyr vi mat og drikke for alle anledninger. 

Frokost

Vi er stolte av vår fantastiske frokostbuffet. Her finner du et stort utvalg av varme og kalde retter, frukt og grønnsaker og en kokk som tilbereder omeletten akkurat slik du vil ha den. Mange av produktene våre er dessuten økologiske. Vil du ha med deg en gjest eller venn som frokostselskap? Eksterne gjester er velkomne på frokost!

Lunsj

Vår populære lunsjbuffet har fantastiske smaker og byr på noe for enhver. For den som ønsker noe søtt avsluttes lunsj med et stort dessert- og kakebord.  Maten er laget av sunne og gode råvarer og økologiske alternativer er alltid tilgjengelig. The Point er vårt møtested i lobbyen. Her kan du kjøpe hjemmelagde småretter, kaffe og snacks. Et perfekt sted for små uformelle møter, rett ved Oslo S.

Middag

Enten du nyter en middag for to eller en bankett med 400 av dine kolleger, legger vi vekt på å servere deg det aller beste. Menyen har en rekke klassikere, men også retter som byttes ut i henhold til sesongens smaker. Bankettmiddag serveres i lukket lokale eller i hotellets spektakulære atrie. For mindre middager ønsker vi velkommen til vår a la carte restaurant i lobbyområdet, The Point. Deilig mat og en herlig atmosfære.

Atmosphere Bar & Terrace

Baren er stedet for en kaffe, en liten matbit eller en drink før kveldens begivenheter. I sommersesongen er terrassen åpen, et perfekt sted å skue utover folkemyldret med noe godt å drikke. Baren er også stedet for Clarion Living Room enten det dreier seg om After Work med levende opera, fotball på storskjerm eller Pre-Party før konserter i Oslo Spektrum.

T.G.I. Fridays

I tilknytning til hotellet finner du T.G.I. Fridays som tilbyr et stort utvalg av retter, det meste med bakgrunn fra det amerikanske kontinentet. Hotellet serverer også room service fra T.G.I. Fridays alle dager.

Palmeoljefri mat

Clarion Hotel Royal Christiania er et palmeoljefritt hotell, hvilket betyr at vi ikke benytter produkter som inneholder palmeolje. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen fører til avskoging av regnskog, hvilket igjen forstyrrer klima og dyreverden. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som tar fullstendig avstand til palmeolje i råvarer.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00
Early Bird: Alle dager 05.00 - 07.00

Lunsjbuffet

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00

The Point (Restaurant i lobbyen)

Serverer lunsjretter, a la carte, snacks og kaffe
Hver dag fra 12.00 - 22.00

Atmosphere Bar & Terrace

Mandag - lørdag: 17.00 - 01.00

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bordbestilling

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og reservering på 
+47 23 10 80 70 eller via conference.cl.christiania@choice.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.