Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Royal Christiania Oslo ,  Norge

Se alle hotell i Oslo, Norge
  • Clarion Hotel Royal Christiania midt i Oslo sett fra Jernbanetorget

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge Stengt 22.12.16 - 01.03.19

Clarion Hotel Royal Christiania har stengt dørene for en omfattende oppussing og renovering. Et helt nytt og fantastisk hotellprodukt vil stå klart vinteren 2019, med nye konsepter og nytt navn!

Clarion Hotel Royal Christiania 0 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania
  • Imponerende basseng, lounge og spa på Clarion Hotel Royal Christiania

Hopp i svømmebassenget, slapp av i badstuen eller hent energi i treningsrommet. Clarion Hotel Royal Christiania kan tilby innendørs svømmebasseng, treningsrom og en herlig damp-badstu. I vår pool-avdeling tilbyr Oslobliny en rekke spabehandlinger og makeover-tjenester!

Slapp av etter en lang dag

Velkommen til vår relaxavdeling i underetasjen. Her finner du håndklær til låns, og skap til klærne dine. Tilgang til bassenget, gym og badstue er kostnadsfritt for våre gjester. Du kan låse deg inn med romnøkkelen din.

Spa-behandlinger av Oslobliny

Oslobliny tilbyr en rekke avslappende spa- og hudbehandlinger, makeover-kurs, massasje, vippeextensions og neglebehandlinger.  Booking gjøres direkte via: www.oslobliny.no. Pool-avdelingen er forbeholdt avslappende spa-behandlinger mellom kl. 17.00 -21.00 hverdager og på forespørsel lørdag og søndag. Vi ber om forståelse for at det da er 18 års grense for badende gjester i spaets åpningstider, samt mellom kl 15-17 på lørdag og søndag.

Treningsrom

I treningsrommet finner du et stort utvalg maskiner og frivekter. Vi kan tilby moderne apparater fra annerkjente Technogym samt treningsslynge fra TRX. Sistnevnte er en effektiv og morsom treningsform utviklet av Navy Seals, spesialstyrkene i det amerikanske forsvaret. Vi kan love deg en annerledes treningsøkt som garantert utfordrer muskler i armer og ben.

Tren når det passer deg

Enten du nyter en avslappende stund eller en frisk treningsøkt er avdelingen til din alle dager fra 06.00 til 23.00. Du benytter romnøkkelen din for å låse opp døren. Avdelingen finner du i underetasjen og garderober og håndklær er tilgjengelig.

Frister det med en økt i det fri?

Resepsjonen har løpekart på 3, 5 og 10 kilometer. Benytt sjansen til å bli bedre kjent med Oslo mens du får opp pulsen. Foretrekker du litt mer fart kan du leie bysykler over hele byen. Mer informasjon får du i resepsjonen.

 

Åpningstider

Gym og basseng

Alle dager: 06.00 - 22.00

Badstue

Alle dager: 08.00 - 22.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Oslo Bli Ny tilbyr en rekke hud- og spabehandlinger.

Kontaktes direkte:  www.oslobliny.no

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.