Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge
  • Imponerende basseng, lounge og spa på Clarion Hotel Royal Christiania
  • Rymligt och välutrustat standardrum på Royal Christiania Hotell i Oslo

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge

Clarion Hotel Royal Christiania ligger i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Oslo Spektrum, Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Med 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar er dette et hotell for mer enn bare en god natts søvn.

Clarion Hotel Royal Christiania 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania

73% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1893 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Clarion Hotel Royal Christiania

28. september 2016, Namsos, Norge, 680olee

Svært bra hotell. Litt treg (tett?) sluk på badet var det eneste å påpeke. Var ikke på restauranten eller i baren, men som overnattingssted var det ypperlig. Maksimalt sentral beliggenhet, blide folk…

Svært bra hotell. Litt treg (tett?) sluk på badet var det eneste å påpeke. Var ikke på restauranten eller i baren, men som overnattingssted var det ypperlig. Maksimalt sentral beliggenhet, blide folk i resepsjonen, raske heiser, stor TV, OK internett og gode senger. Thumbs up!
Les hele anmeldelsen
5

Flott opplevelse igjen

28. september 2016, Rena, Norge, 869charlottew

Mitt andre opphold på Royal Christiania og på ny kjempefornøyd. Har vært her på konferanse tidligere og i forhold til eksternt kurs denne gangen. Ba om å få et rom med utsikt, noe som ble gitt - øvers…

Mitt andre opphold på Royal Christiania og på ny kjempefornøyd. Har vært her på konferanse tidligere og i forhold til eksternt kurs denne gangen. Ba om å få et rom med utsikt, noe som ble gitt - øverste etasje :) Frokost med egen kokk som lager omelett er supert. Godt utvalg av mat. Kommer gjerne tilbake!
Les hele anmeldelsen
5

Hotelweekend

27. september 2016, Lillehammer-området, Norge, ninabE4227XM

Fornøyd med mulighetene, servicen, alternativer for endring av utsjekk tid, renhold, frokost utvalget, rommet, mottagelsen.. Alt ! Kommer garantert til å booke inn der igjen & har anbefalt for andre…

Fornøyd med mulighetene, servicen, alternativer for endring av utsjekk tid, renhold, frokost utvalget, rommet, mottagelsen.. Alt ! Kommer garantert til å booke inn der igjen & har anbefalt for andre :)
Les hele anmeldelsen
3

Familie på 3 som var på Oslo-tur torsdag-søndag.

26. september 2016, Tromsø, Stian P

Business suite. Fin størrelse på rommet, men ingen mulighet for å lufte. Ekstrasengen til vår datter (13 år) var ikke bra. Normalt god frokost. Bra beliggenhet. Hele hotellet trenger oppussing. Renho…

Business suite. Fin størrelse på rommet, men ingen mulighet for å lufte. Ekstrasengen til vår datter (13 år) var ikke bra. Normalt god frokost. Bra beliggenhet. Hele hotellet trenger oppussing. Renholdet var ikke optimalt. Blir ikke å dra tilbake til dette hotellet før oppussing er unnagjort.
Les hele anmeldelsen
3

Nydelig hotell, men toalettdørene drar ned!

25. september 2016, Stavanger, ninamO9497XC

Toalettdørene er av glass, som kun er sladdet i midten men du kan alikevell se hva som skjer der inne. Det er ikke sladdet på sidene slik at du kan se personen. Den er heller ikke noe lydtett så du hø…

Toalettdørene er av glass, som kun er sladdet i midten men du kan alikevell se hva som skjer der inne. Det er ikke sladdet på sidene slik at du kan se personen. Den er heller ikke noe lydtett så du hører i tillegg alt. Kan ikke begripe hva de har tenkt her. Ellers et det ett nydelig hotell me fantastiske senger!
Les hele anmeldelsen
2.370.124.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.