Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge
  • Imponerende basseng, lounge og spa på Clarion Hotel Royal Christiania
  • Rymligt och välutrustat standardrum på Royal Christiania Hotell i Oslo

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge

Clarion Hotel Royal Christiania ligger i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Oslo Spektrum, Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Med 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar er dette et hotell for mer enn bare en god natts søvn.

Clarion Hotel Royal Christiania 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania

73% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 1933 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
4

Bra total opplevelse i Oslo sentrum

23. oktober 2016, Oslo, Norge, jacquelinedV5968BI

Fine rom. Byens beste frokost. Prima beliggenhet. Svømmebasseng er ikke egnet til småbarn, men det var varmt og deilig. Still og rolig selv om det er midt i sentrum. Trekker litt for en fjernkontroll…

Fine rom. Byens beste frokost. Prima beliggenhet. Svømmebasseng er ikke egnet til småbarn, men det var varmt og deilig. Still og rolig selv om det er midt i sentrum. Trekker litt for en fjernkontroll som ikke kunne skifte kanaler og ustabil wi-fi.
Les hele anmeldelsen
2

Slitent hotell

22. oktober 2016, Kirkenes, Norge, Ken F

Bodde her en natt for 1,5 uke siden. Hotellet, bortsett fra lobbyen virket slitent. Det gjorde også rommet! Betjeningen var hverken eller og kunne godt vært mer "ekte". Stort pluss for god frokost,…

Bodde her en natt for 1,5 uke siden. Hotellet, bortsett fra lobbyen virket slitent. Det gjorde også rommet! Betjeningen var hverken eller og kunne godt vært mer "ekte". Stort pluss for god frokost, men det er også det eneste. Var nettopp i Oslo igjen. Denne gangen valgte jeg et annet hotell.
Les hele anmeldelsen
1

Ingen smil. Ingen motivasjon.

21. oktober 2016, Oslo, nemana2016

Her er det tydelig at ingen av de annsatte er særlig motiverte. Ikke veldig interessert i å gjøre en god jobb. Meget skuffende. Fikk høre at hotellet stenger pga oppussing så samtlige annsatte blir sp…

Her er det tydelig at ingen av de annsatte er særlig motiverte. Ikke veldig interessert i å gjøre en god jobb. Meget skuffende. Fikk høre at hotellet stenger pga oppussing så samtlige annsatte blir sparket. Så ikke sp veldig rart at dem er særlig motiverte? Bodde på ett delux rom på 6 etg. Rommet var flott det. Var stille. Termostaten i rommet fungerte ikke skikkelig. Fikk ikke justert temp. Etter å ha ringt til resepsjonen 2 ganger og begge gangene ventet i 30 min ga vi bare oppe egentlig. Selvom det var litt kjølig i rommet. Betalte 2700 kr for rommet for en natt og forventer ærligtalt mer da.
Les hele anmeldelsen
1

90 talls

19. oktober 2016, Gjøvik, Norway, Espen L

Fikk et rom med 90 talls preg. Slitent i alle kanter med flassing av maling, møkk i fugene på bade, kjønnshår rundt toalettet, dårlig rengjøring og generelt dårlig standard. Fikk et stort rom, men det…

Fikk et rom med 90 talls preg. Slitent i alle kanter med flassing av maling, møkk i fugene på bade, kjønnshår rundt toalettet, dårlig rengjøring og generelt dårlig standard. Fikk et stort rom, men dette veier ikke opp for den dårlige standaren.
Les hele anmeldelsen
4

rolig og behagelig atmosfære

17. oktober 2016, Oslo, Norge, 716sveinc

Godt mottat i et velfungerende og koselig miljø. Egen kokk som lager omelett etter kundens behov. Serviceinnstilte resepsjonmedarbeidere , som kunne vært noe mer skolerte. Alt i alt et ypperlig hotell…

Godt mottat i et velfungerende og koselig miljø. Egen kokk som lager omelett etter kundens behov. Serviceinnstilte resepsjonmedarbeidere , som kunne vært noe mer skolerte. Alt i alt et ypperlig hotell.
Les hele anmeldelsen
2.390.66.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.