Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge

Clarion Hotel Royal Christiania ligger i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Oslo Spektrum, Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Med 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar er dette et hotell for mer enn bare en god natts søvn.

Clarion Hotel Royal Christiania 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania

73% besøkende anbefaler dette hotellet.

basert på 1526 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
3,5
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
2

Dårlig rengjøring og kaos ved frokosten.

11. februar 2016, Flisa, Norge, 417kb

Rommet var ikke rengjort. Vi fant matrester og glasskår. Ei seng var ikke klargjort. Det måtte vi ordne selv. Det var kaos ved frokosten. Alt for liten plass for så mange gjester. Kø over alt, men mat…

Rommet var ikke rengjort. Vi fant matrester og glasskår. Ei seng var ikke klargjort. Det måtte vi ordne selv. Det var kaos ved frokosten. Alt for liten plass for så mange gjester. Kø over alt, men maten var god.
Les hele anmeldelsen
5

Veldig bra hotell på mange måter

10. februar 2016, Stavanger, Norge, 730Anna

Fortsatt topp service her, fantastisk frokost og lunch. Rommet denne gangen lå litt inneklemt, med bare et bittelite vindu som vendte inn mot restauranten. Veldig dårlig trykk på vannet i dusjen, og l…

Fortsatt topp service her, fantastisk frokost og lunch. Rommet denne gangen lå litt inneklemt, med bare et bittelite vindu som vendte inn mot restauranten. Veldig dårlig trykk på vannet i dusjen, og lite varmt vann. Dette bør bli bedre. Jeg hadde 1 times massasje i spa-avdelingen i underetasjen, hos Cecilie! Den var bare helt fantastisk! Noe av det beste jeg noen gang har prøvd av massasje! Kan virkelig anbefales på det sterkeste, hun er skikkelig proff!
Les hele anmeldelsen
4

Bra konferanse hotell.

10. februar 2016, , Jon Kåre J

Overnattet 2 netter i forbindelse med kurs. Proffe folk i resepsjonen, men ett lite rom, som kunne vært bedre lydisolert trekte ned. God seng, så med ørepropper, så gikk søvnen greit. Ordinær frokost…

Overnattet 2 netter i forbindelse med kurs. Proffe folk i resepsjonen, men ett lite rom, som kunne vært bedre lydisolert trekte ned. God seng, så med ørepropper, så gikk søvnen greit. Ordinær frokost og lunch. Gode arealer med behagelig interiør, der man kunne slappe av.
Les hele anmeldelsen
4

Fint og sentralt hotell

10. februar 2016, Trondheim, Norge, Roberth Å

Hotellet har alt man trenger. Treningsrom, en god frokost og greie rom. Servicen er upåklagelig. Det er en del støy utenfor hotellet, men trenger man friskluft om natten, må man sørge for å få rom med…

Hotellet har alt man trenger. Treningsrom, en god frokost og greie rom. Servicen er upåklagelig. Det er en del støy utenfor hotellet, men trenger man friskluft om natten, må man sørge for å få rom med vindu ut mot veien. Mange av rommene har vindu mot midten av bygget (innendørs).
Les hele anmeldelsen
5

rot i bookingen

9. februar 2016, Tønsberg, Norge, janolej2016

en del mailer fram og tilbake. dere ga en del feil info, og det tok litt for lang tid før jeg fikk ett svar, det tok neste 24 timer før svar enkelte ganger.men alt ordnett seg til slutt. vi fikk ett…

en del mailer fram og tilbake. dere ga en del feil info, og det tok litt for lang tid før jeg fikk ett svar, det tok neste 24 timer før svar enkelte ganger.men alt ordnett seg til slutt. vi fikk ett fantastisk opphold hos dere.
Les hele anmeldelsen
2.280.169.511 24

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK