Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Oslo, Norge
  • Imponerende basseng, lounge og spa på Clarion Hotel Royal Christiania
  • Rymligt och välutrustat standardrum på Royal Christiania Hotell i Oslo

Clarion Hotel Royal Christiania

Oslo,  Norge

Clarion Hotel® Royal Christiania ligger i hjertet av Oslo, rett ved Karl Johans gate, Oslo Spektrum, Oslo Sentralstasjon og Flytoget. Med 532 moderne rom, 21 konferanserom, restaurant og bar er dette et hotell for mer enn bare en god natts søvn.

Clarion Hotel Royal Christiania 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Royal Christiania

73% av våre besøkende anbefaler dette hotellet

basert på 2005 anmeldelser.
4
Rom
4
Renslighet
4
Verdi
4,5
Sted
4
Sovekvalitet
4
Service
3

Lunsj buffet

3. desember 2016, Oslo, Norge, Mona B

God mat, men savnet litt flere varmretter, det var bare en fiskerett, grønnsaker og poteter. Men eller mye bra, men ingen overraskelser. Siden vi hadde bestilt julelunsj med vår firma, så hadde jeg fo…

God mat, men savnet litt flere varmretter, det var bare en fiskerett, grønnsaker og poteter. Men eller mye bra, men ingen overraskelser. Siden vi hadde bestilt julelunsj med vår firma, så hadde jeg forventet litt julemat. Lokalene var greie, men det var veldig åpent og mye støy, så det var vanskelig å snakke sammen. Den hadde litt kantine preg, og ikke det lille ekstra for at jeg kan kalle det koselig.
Les hele anmeldelsen
3

Greit hotell, fantastisk frokost!

30. november 2016, Oslo, Norge, Werner H

Rommet vårt hadde ikke kaldt vann, men fikk byttet uten noe stress. Nytt rom men uten luftemulighet. Termostaten virket ikke. Bra renhold men trenger oppussing. Frokosten var helt fantastisk. Ligger m…

Rommet vårt hadde ikke kaldt vann, men fikk byttet uten noe stress. Nytt rom men uten luftemulighet. Termostaten virket ikke. Bra renhold men trenger oppussing. Frokosten var helt fantastisk. Ligger meget sentralt i Oslo. Hyggelig betjening.
Les hele anmeldelsen
5

Fantastisk hotell!

28. november 2016, Kragerø, Norge, Eli H

Clarion hotel er et fantastisk hotell med en utrolig deilig og rolig atmosfære. Frokosten er kjempe god og rommene er veldig fine og renslige. Resepsjonistene er også veldig hyggelige og imøtekommende…

Clarion hotel er et fantastisk hotell med en utrolig deilig og rolig atmosfære. Frokosten er kjempe god og rommene er veldig fine og renslige. Resepsjonistene er også veldig hyggelige og imøtekommende.
Les hele anmeldelsen
1

Styr unna

28. november 2016, , Kenneth G

En hyggelig aften ble til katastrofe med en betjening og innleid vakt personale ødelegger en hel aften med å fotfølge og trakassere gjestene. Never again, dessverre. Ett lite minimum av folkeskikk og…

En hyggelig aften ble til katastrofe med en betjening og innleid vakt personale ødelegger en hel aften med å fotfølge og trakassere gjestene. Never again, dessverre. Ett lite minimum av folkeskikk og evne til å behandle folk må mann forvente i 2016, så skjedde ikke.
Les hele anmeldelsen
3

Overnatting i Oslo i forbindelse med møter

28. november 2016, , Odd D

Ligger jo praktisk til da det er kort vei til det meste i Oslo. 5 min fra flytoget. Kort avstand til ulike kjøpesenter. Det trenges en skikkelig oppussing av hotellet. Fikk en følelse at jeg var kom…

Ligger jo praktisk til da det er kort vei til det meste i Oslo. 5 min fra flytoget. Kort avstand til ulike kjøpesenter. Det trenges en skikkelig oppussing av hotellet. Fikk en følelse at jeg var kommet i et tidligere østblokk hotell. På badet var det gule fliser på vegg og gulv og det var begynt å løsne maling i tak fra muligens en vannlekkasje. Rommet forøvrig var helt greit. Dog så har de en utfordring når det gjelder renholdet. Frokosten var helt fantastisk. Mye folk, men de var hjelpsomme med å rydde og finne bord til deg. Fantastisk med en skål med spørstekt bacon uten de 2-3 cm baconskivene en finner på speileggene rundt omkring. Eggerøren var også helt fantastisk (ikke pulver vil jeg tro) MEN,-jeg forstår det slik at hotellet skal gjennom en omfattende oppussing til tidligere storhetstid og da regner jeg med at det blir flott. Jeg prøvde ikke svømmebassenget, men en kollegas skrøt av dette.
Les hele anmeldelsen
2.420.112.000 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.