Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel® Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 131 hotellrom, 11 møterom, relaxavdeling og restaurant Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza tilbyr 11 konferanselokaler, alt fra store lokaler under takbjelkene til mindre lokaler med stukkatur og krystallkroner - midt i Karlstad.

Utstyr

I 2010 ble alle våre konferanselokaler renovert, og vi kan nå tilby møtelokaler med den fremste teknikken i fine omgivelser. Alle konferanserom er utstyrt med prosjektor eller LCD-TV, DVD, flipover, wifi og blokk og penn til alle deltagere. Frukt og isvann inngår også alltid.

Ekstra god plass

Er ikke konferanselokalene våre store nok for deres storslagne ideer? Med hjelp av vår konferanselounge og andre omkringliggende mingleområder kan vi løse det meste. Dessuten har vi et samarbeid med Scala Teater rett over gaten, der vi kan tilby ytterligere 400 plasser. Kontakt oss, så hjelper vi deg å skreddersy etter ønsker og behov.

Clarion Meeting

For opp til 110 personer kan vi tilby det smakfulle lokalet Clarion Meeting, som også passer perfekt til en fest. Den er utstyrt med alt du trenger i et konferanselokale: scene, fint design, store vinduer og høyt under taket.

Etage 1 + 2

Våre vakre konferanselokaler under takbjelkene i femte etasje kan romme 80 personer i kinooppsett. Lokalet kan også deles i to, og rommer da 56 og 50 personer. utenfor lokalene er det en herlig lounge. Kaffe finner dere alltid rett utenfor lokalene.

Clarion Boardroom

For mindre grupper opp til 12 personer er Boardroom perfekt, der lokalet er oppdelt i en tradisjonell møtedel, og en kreativ del. Lokalet har toppmoderne designmøbler.

Store og Lille Vivaldi

Store og Lille Vivaldi kan med fordel benyttes som konferanselokaler, der de ligger avskilt fra restauranten. Her er en 52" stor tv, som det kan kobles pc til. Store Vivaldi har en vakker krystallkrone og makskapasitet på 12 personer, mens det i Lille Vivaldi er plass til 8.

Innergården

Vi har en stor og herlig bakgård, med tilhørende veranda som passer for store event.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten til våre konferanselokaler.

Scala Teatern

400 personer

Innergården

280 personer

Clarion Meeting

110 personer  

Etage 1+2

80 personer

Clarion Boardroom

12 personer

Stora Vivaldi

12 personer

Lilla Vivaldi

8 personer

Grupperom - 5 st

6-10 personer

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 54 100 200 eller via reservations.plaza@choice.se

Sales Manager

Tommie Olsson
tommie.olsson@choice.se

 

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.