Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel® Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 131 hotellrom, 11 møterom, relaxavdeling og restaurant Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza inspirerer til kreative møter i tilpassede lokaler for at du skal få en konferanse som er skreddersydd etter dine ønsker og behov.

Konferanse i sentrale Karlstad

Når det skal planlegges en konferanse sentralt i Karlstad, står vi på Clarion Hotel Plaza til deres disposjon med personlig tilstedeværelse og god atmosfære. Vi vet at en konferanse er så mye mer enn bare teknikk, spreke lokaler og et profesjonelt gjennomført arrangement.

Inspirerende møteplasser

Vi vil, akkurat som for våre overnattende gjester, skape inspirerende møteplasser også for våre konferansegjester. Med vår passion for service gjør vi alt for at dere skal få mest mulig ut av deres opplevelser, uansett om det handler om en stor konferanse, et mindre styremøte eller et kjapt møte for to.

Konferanselokaler og møterom

Hos oss konfererer man i et kreativt miljø med en atmosfære utover det vanlige. Hotellet tilbyr 11 konferanselokaler, alt fra større lokaler under takbjelkene, til mindre lokaler med stukkatur og krystallkroner. Mer informasjon om konferanselokaler finnes her.

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, ikke minst for å holde konsentrasjonen og humøret oppe en hel dag, men også for helhetsopplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Dere velger selv hvordan deres dagpakker skal sys sammen: Basic, Some Extra eller Lets Go Crazy.

Event

Kickoff, after work, mingling, bryllupsmiddag eller utstilling? Vi har lang erfaring med å arrangere event - store som små.

Booke konferanserom

Du vet at du kan gjøre et søk, og sende en forespørsel direkte på vår konferansebookingsside?

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 54 100 200 eller via reservations.plaza@choice.se

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Meld deg på vårt nyhetsbrev
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.255.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.