Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel® Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 131 hotellrom, 11 møterom, relaxavdeling og restaurant Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

På Clarion Hotel Plaza tilpasser vi til event og arrangement etter deres ønsker. Til disposisjon har vi et bredt utvalg av festlokaler for middag, møter, mingling og fest i sentrale Karlstad.

Clarion Meeting

Vårt største lokale, Clarion Meeting, tar imot opp til 100 personer på entrenivå, i nærheten av både inngang og resepsjonen. Med høyt under taket og store vindu passer dette lokalet både for større møter og for fest.

Etage 1 & 2

Høyt oppe under takbjelkene ligger våre koselige Etage 1 & 2, som tilsammen har plass til opptil 80 personer i kinooppsett. Det går også an å dele opp lokalet i to deler, hvilket gjør at dere kan bli det samme lokalet hele dagen, tross varierende krav til lokalet. utenfor lokalet finnes også en lounge der dere kan ta en pause med kaffe eller mingling.

Scala Teatern

Rett over gata ligger Scala Teatern, Karlstads scene for konserter, teater og musikaler, som passer like bra for konferanser og forelesninger. Med plass til 400 personer i kinooppsett i teateret er dette et perfekt lokale for deg som vil ha et stort event hos oss på Clarion Hotel Plaza.

Terrassen

Et herlig sted å arrangere middager, mingling eller andre event. Terrassen har utsikt over bakgården.

Innergården

Vår lyse, vakre bakgård er hotellets hjerte. De åpne områdene rommer 500 personer for mingling. Den perfekte møteplassen i Karlstad for mange ulike typer tilstelninger; konserter, boklansering, bryllup eller fest? Med høyt under taket kan dere her by på en utrolig fest med mat og underholdning. De hvite veggene passer godt for lyseksponering og videovisning.

Chef's Table

Et smaktfullt innredet kjellerlokale for private møter eller spontane besøk. Chef's Table er en forlengelse av Kitchen & Table, og vi har hentet inspirasjon fra Harlem med god atmosfære og musikk.

Chambre Séparée

Hotellet har to Chambre Séparée som fungerer utmerket til både bedriftslunsj og representasjonsmiddager. Perfekt for selskap som vil sitte litt avskilt.

Personlig service

Vårt dyktige personale hjelper deg å planlegge og gjennomføre det perfekte eventet med alt fra mat og drikke til dekor og underholdning.

Kapasitet

Under ser du makskapasiteten i våre eventlokaler.

Clarion Meeting

Mingling 110 personer

Etage 1 & 2

Mingling 100 personer

Scala Teatern

Kinooppsett 400 personer

Innergården

Mingling 500 personer

Chef’s Table

Sittende gjester 12 personer

Chambre Séparée

12 personer

Bestille event

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og forespørsel
på +46 54 100 200 eller via reservations.plaza@choice.se

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.