Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 131 hotellrom, 12 møterom, ny relaxaveling og restaurant Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza er med sin beliggenhet midt i Karlstad det perfekte hotellet for konferanse, relax og matopplevelser. Velkommen til en levende møteplass!

Et stenkast fra shoppinggatene

Bare et stenkast fra hotellet finner du Drottningggatan og dens tverrganger, som tilbyr Karlstads beste shopping. Når bena begynner å bli slitne finnes det mange kafeer og restauranter å velge mellom. Om du er ute etter kultur og severdigheter er det Lerin-museet, Stadsparken og havnen du skal være på utkikk etter. Fra havnen går også Båtbussene, som på sommertid tilbyr populære turer gjennom den varmländske skjærgården.

Restaurant og bar

Om du vil møte byens liv og puls, trenger du ikke foralte hotellet. Slå deg ned i vår restaurant Kitchen & Table, side om side med karlstadbeboerne, og opplev Manhattans smaker tilberedt på lokale råvarer i en Fun Dining-atmosfære. Ikke gå glipp av vår fine vinkjeller når du er her.

Inspirasjon i hverdagsrommet

Bli inspirert i Clarion Living Room! Besøk gårdsrommet vårt, som er fylt med design, opplev kokkens kunst i restauranten eller ta en drink i baren under et av våre musikkevent.

Slapp av på byens tak

I vår nyrenoverte relaxavdelingen kan du virkelig ta vare på deg selv. Ta en treningsøkt i treningsrommet, og slapp av i badstuen på taket etterpå, med fantastisk utsikt over Karlstad. Er du litt frossen? Ta en dypp i boblebadet.

Handicaptilpassede rom

Vi har ett handicaptilpaset rom, utformet for å forenkle oppholdet ditt om du har bevegelseshindringer eller er rullestolbruker. Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Clarion Hotel Plaza - en levende møteplass midt i Karlstad!

Kontakt

  • Västra Torggatan 2 65225 Karlstad , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Karlstad Sentralstasjon

Buss

Regionbuss til Karlstad Busstasjon
Bybuss til holdeplass Stora Torget

Fra Karlstad Flyplass

Flybussen til Karlstad sentrum må forhåndsbestilles,
mer informasjon finner du her.
Flytaxi kan bookes på +46 8-120 920 00.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir,
tlf +46 54-150 200

Om Clarion Hotel Plaza

Antall hotellrom

131 - stk - 239 senger

Antall konferanselokaler

12 stk - plass til opptil 400 deltagere

Avstand flyplass

Karlstad flyplass: 18 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Karlstad Sentralstasjon: ca 200 m
Karlstad Busstasjon: ca 500 m

Om Clarion Hotel

2.210.164.555 21

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK