Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alle hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel® Plaza, et moderne fullservicehotell sentralt i Karlstad. Et perfekt sted å møtes, hvor et engasjert personale har service i fokus. 131 hotellrom, 11 møterom, relaxavdeling og restaurant Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

Clarion Hotel Plaza er med sin beliggenhet midt i Karlstad det perfekte hotellet for konferanse, relax og matopplevelser. Velkommen til en levende møteplass!

Et stenkast fra shoppinggatene

Bare et stenkast fra hotellet finner du Drottningggatan og dens tverrganger, som tilbyr Karlstads beste shopping. Når bena begynner å bli slitne finnes det mange kafeer og restauranter å velge mellom. Om du er ute etter kultur og severdigheter er det Konsthall Lars Lerin, Stadsparken, Brigadmuseet og havnen du skal være på utkikk etter. Fra havnen går også Båtbussene, som på sommertid tilbyr populære turer gjennom den varmländske skjærgården og rundt Karlstad City.

Restaurant og bar

Om du vil møte byens liv og puls, trenger du ikke forlate hotellet. Slå deg ned i vår restaurant Kitchen & Table, side om side med karlstadbeboerne, og opplev Manhattans smaker tilberedt på lokale råvarer i en Fun Dining-atmosfære. Gå heller ikke glipp av vår fine vinkjeller eller vår Daytime Coffeebar i samarbeid med det lokale kaffebrenneriet Löfbergs fra Karlstad. Ordentlig god kaffe, lokalprodusert og Fairtrade-merket.

Inspirasjon i hverdagsrommet

Bli inspirert i Clarion Living Room! Besøk gårdsrommet vårt som er fylt med design, opplev kokkens kunst i restauranten, ta en drink i baren under et av våre musikkevent eller besøk vår populære lørdagsbrunsj. Vi arrangerer faste happenings i vårt Living room, som after work, quiz, vernissager og events.

Slapp av på byens tak

I vår relaxavdeling kan du virkelig ta vare på deg selv. Ta en treningsøkt i treningsrommet, og slapp av i badstuen på taket etterpå, med fantastisk utsikt over Karlstad. Er du litt frossen? Ta en dypp i boblebadet.

Handicaptilpassede rom

Vi har ett handicaptilpasset rom, utformet for å forenkle oppholdet ditt om du har bevegelseshindringer eller er rullestolbruker. Kontakt oss for mer informasjon.

Velkommen til Clarion Hotel Plaza - en levende møteplass midt i Karlstad!

Kontakt

  • Västra Torggatan 2 65225 Karlstad , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog til Karlstad Sentralstasjon

Buss

Regionbuss til Karlstad Busstasjon
Bybuss til holdeplass Stora Torget

Fra Karlstad Flyplass

Flybussen til Karlstad sentrum må forhåndsbestilles,
mer informasjon finner du her.
Flytaxi kan bookes på +46 8 120 920 00.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Kurir,
tlf +46 54 150 200

Om Clarion Hotel Plaza

Antall hotellrom

131 - stk - 239 senger

Antall konferanselokaler

12 stk - plass til opptil 400 deltagere

Avstand flyplass

Karlstad flyplass: 18 km, ca 20-30 min

Avstand lokaltrafikk

Karlstad Sentralstasjon: ca 200 m
Karlstad Busstasjon: ca 500 m

Om Clarion Hotel®

2.460.224.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.