Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Se alle hotell i Jessheim, Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av Norges største konferansehotell og ligger kun seks minutter med bil fra Gardermoen. Med passion for service og 45 fleksible møtelokaler som rommer totalt 8000 personer er ditt arrangement i trygge hender her.

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er et av landets mest komplette møtesteder, og det naturlige stedet for en konferanse på Gardermoen. Med 40 fleksible og moderne møterom er vi stedet for store konferanser, julebord, kick-off, jubileum.

Konferanselokaler

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport kan tilby over 40 fleksible konferanselokaler som passer perfekt til små møter, større konferanser og storslåtte banketter- ved Gardermoen.

Mat og drikke

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen under en konferanse, kongress eller event. For at dere skal få det akkurat så som dere vil ha det, har vi et stort utvalg av mat og drikke. Med sunne råvarer og spennende smaker setter vi sam…

Kongress

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport tilbyr en av landets mest komplette kongressfasiliteter. Med 17 000 m2, 1400 sengeplasser, middagsservering for 4500 mennesker og en totalkapasitet på 8000 gjester er dette perfekt for store kongresser,…

2.460.213.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.