Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Østersund, Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund

Östersund,  Sverige

Clarion Hotel Grand Östersund er et personlig konferansehotell i sentrum av Østersund. Vår imøtekommende stab sørger for en smidig gjennomført konferanse eller et avslappende opphold omgitt av god musikk, kunst og moderne design.

Clarion Hotel Grand Östersund 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Grand Östersund

Velkommen til Clarion Hotel Grand Østersund. Vi tilbyr en varm og hjertelig atmosfære, bygget rundt kunst, musikk og design. Vi gør alt for at besøket ditt skal bli en fantastisk opplevelse.

Østersunds møteplass

Vi er Östersunds største hotell med 197 rom og har en perfekt beliggenhet i sentrum. Her finner du også 15 møtesrom i varierende stor spiller, innendørs svømmebasseng og treningssenter, At lokalbefolkningen gjerne kommer hit ser vi på som et tegn på at vi har lykkes. At vi har mange faste gjester, ser vi på som enda et. Vi jobber hardt for at besøket ditt skal bli så minnerikt som mulig.

Kitchen & Table

Kitchen & Table konseptet er skapt av kokken Marcus Samuelsson, og byr på smaker fra Manhatten lagd av skandinaviske råvarer og smaker fra Jämtland. I et miljø der gammelt møter nytt vil vi skape en levende og avslappet stemning gjennom Fun Dining. Velkommen til oss for en god lunsj, en drink i baren eller en treretters-middag. Les mer om Kitchen & Table her . Vi byr på både lokale og internasjonale retter. I lobbybaren servert vi vår egen øl "Clarion Selection", utviklet i samarbeid med Jämtlands Bryggeri i Östersund.

Relax, pool og treningsrom

Relaxavdelingen på Clarion Hotel Grand Östersund er et rolig og harmonisk fristed, hvor du kan ta en time out, med en dukkert i bassenget, eller svette ut litt i badstuen.

Handikapptilpassede rom

Vi har et antall handikapptilpassede rom, utformet for å forenkle besøket ditt om du er bevegelseshemmet eller sitter i rullestol. Kontakt oss for mer informasjon om våre rom.

Dere er varmt velkomen til Clarion Hotel Grand - Østersunds mest levende møteplass.

Kontakt

  • Prästgatan 16 83131 Östersund , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Tog

Tog till Östersund Västra. 

Buss

Buss til Östersund busstasjon eller Stortorget.

Fra Åre Östersund flyplass

Flybuss til Stortorget, 
Reisetid ca 15-20 min.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Östersund.

Om Clarion Hotel Grand Östersund

Antall hotellrom

197 stk - 350 sengeplasser

Antall konferanselokaler

15 stk - plass for over 800 deltagare 

Avstand flyplass

Åre Östersund flyplass: 
11 km, ca 10 min (med bil)

Avstand lokaltrafikk

Östersund sentralstasjon: 900 m
Östersund Västra: 100 m
Busstorget: 400 m

Om Clarion Hotel

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK