Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Gillet Uppsala ,  Sverige

Se alle hotell i Uppsala, Sverige

Clarion Hotel Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel® Gillet midt i Uppsala. En varm og velkommende møteplass med et lidenskapelig personale og service i fokus. Med 161 hotellrom, 23 møterom, restaurant Kitchen & Table og Selma City Spa har vi noe for alle.

Clarion Hotel Gillet 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Gillet

På Clarion Hotel Gillet byr vi på god mat i et avslappende miljø - fra tidlig på morgenen til sent på kvelden.

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson

I Kitchen & Table-restauranten møter Uppsala verden - med smaksinnflytelser fra Manhattans smeltedigel, laget med skandinaviske råvarer og servert i et miljø preget av "Fun dining". Opplev vår avslappende atmosfære, presonlige service og en overraskende meny med noe for alle. Våre "Community tables" med plasser for opp til 12 personer er et sentralt innslag og noe vi anbefaler deg å teste, om du så er hotellgjest eller bor i Uppsala, med et stort selskap av venner eller for nye, spennende møter.

Frokost

Uppsalas beste frokost serveres alle dager i uken. For de som bor på hotellet er dette naturligvis inkludert i romprisen. Selv om du ikke bor hos oss er du velkommen til å prøve vår frokostbuffet, til 159 SEK per person mandag - søndag.

Brunsj 

Gjør som mange andre Uppsalabeboere og prøv vår herlige helgebrunsj. Hver lørdag og søndag på Gillett kl. 11.30 - 14.30 dekker vi på med en stor buffet med kalde og varme retter, salat, fingermat, brød, oster og en hel seksjon med ulike bakverk.Til dette serverers juicer, kaffe og ulike tesorter. Prisen for brunsjen er 275 SEK (barn 6-12 år 125 SEK, for barn 1-5 år er prisen 10 SEK per person).

Kitchen & Table Bar

Sugen på et glass vin eller en spennende cocktail? I Kitchen & Table Bar har vi et stort tilbud av drinker i alle smaker. Kitchen & Table Bar är ett populärt stopp för både lokalbefolkning och hotellgäster.

For barna

I sommer trives barna kanskje litt ekstra godt hos oss. I Kids Corner kan ungene være for seg selv når de voksne sitter til bords. Om dere spiser på Kitchen & Table spanderer vi en is på alle barn etter maten. For kids som overnatter på hotellet venter en kul overraskelse når dere sjekker inn. 

Palmeoljefri mat

Clarion Hotel Gillet er et palmeoljefritt hotell, noe som betyr at vi har sluttet med all bruk av palmeolje i maten vi serverer. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene, og produksjonen av den leder til avskoging av regnskogen, som igjen truer klimaet og dyremangfoldet. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som har kuttet ut palmeolje.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 13.30

Brunsj

Lørdag - søndag: 11.30 - 15.00

Restaurant Kitchen & Table

Mandag - lørdag: 17.00 - 22.00

Bar Kitchen & Table 

Mandag - torsdag: Åpner kl. 17.00
Fredag: Åpner kl. 15.00 
Lørdag: Åpner kl. 12.00 
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider i sommerperioden og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Booke bord

Kontakt oss gjerne for mer
informasjon og booking på +46 18 68 18 00, 
via cl.uppsala@choice.se eller
 uppsala@kitchenandtable.se.

Bestill bord online

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.