Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Energy Stavanger ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel Energy

Stavanger,  Norge

20. august 2014 åpnet Stavanger-regionens største og mest spennende konferansehotell på Stavanger Forum ved Madla. Clarion Hotel® Energy har konferansekapasitet på opp til 1000 personer, Kitchen & Table Restaurant & Bar, og gangbro over til DnB Arena.

Clarion Hotel Energy 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Energy
  • Fine stoler på møterommene hos Clarion Hotel

Nye Clarion Hotel Energy i Stavanger er det ultimate stedet for enhver konferanse. Med bro mellom hotellet og DnB Arena ligger hotellet midt i hjertet av der det skjer i Norges energihovedstad.

Fleksible løsninger

Clarion Hotel Energy har et rikt utvalg av konferansefasiliteter. Her finner du alt fra møterom for to til konferanseløsninger for opp til 1000 personer. Vi har en bankettsal med plass til 1000 deltagere, 13 møterom med kapasitet til alt mellom to og 200, fire mindre møterom og et styrerom med plass til 12 personer.

Utstilling og mingleområde

I tillegg til våre velutstyrte konferanselokaler byr Clarion Hotel Energy på gode muligheter for utstilling og mingleområde på hele 1000 kvadratmeter. Her er det uendelige muligheter for kick-offs, seminarer og begivenhetsrike opplevelser.

DnB Arena

Storslagne DnB Arena er vår nærmeste nabo, og fra hotellet kan du gå tørrskodd over til arenaen via vår bro. I arenaen hvor Stavanger Oilers har sin hjemmebanke finnes det blant annet 36 losjer og VIP-område på 560 kvadratmeter.

Mat og drikke

Uansett om du arrangerer en dagkonferanse, seminar over flere dager eller bankettmiddag for tusen personer, har vi gode løsninger og muligheter for servering av mat og drikke. Ta gjerne kontakt med oss, så planlegger vi sammen med deg.

Event

Bedriftsfest, bankett, eller bryllupsfest? Våre fantastiske lokaler er så fleksible at alt er mulig. Ta kontakt med oss, og la oss planlegge sammen med deg.

 

Booke konferanserom

Du vet at du kan gjøre et søk, og sende en forespørsel direkte på vår konferansebookingsside?

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og spørsmål på
telefon +47 51 34 78 02 eller via e-post cl.energy@choice.no

Sales Managers

Lene Moe
lene.moe@choice.no
Tlf: +47 934 34 642

 

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.