Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live Malmø ,  Sverige

Se alle hotell i Malmø, Sverige

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Malmø,  Sverige

85 meter over bakken reiser Clarion Hotel® & Congress Malmö Live seg, et nytt landemerke i byens siluett. En møteplass langt utover det vanlige både for byens innbyggere, besøkende og konferansegjester.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel & Congress Malmö Live

En a la carte-restaurant der Manhatten møter Malmø, søramerikansk streetfood eller en stilig drink 85 meter over havet? Velkommen til Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

Gode smaker av anerkjente kokker

Marcus Samuelsson, en av verdens mest fremgangsrike kokker, er mannen bak hotellets smaksensasjoner. Han har løftet frem to restaurant-konsepter som begge drives av Frida Nilsson, blant annet kjent fra tv-programmet Kockarnas Kamp.

Kitchen & Table

Velkommen til bords på Malmhattan! På dette møtestedet for både tilreisende og Malmøs lokalbefolkning møtes Manhattens og Malmøs matkulturer i herlige kombinasjoner. Restaurant Kitchen & Tables utsikt strekker seg over Øresund, Zlatans hus og Malmøs pulserende byliv. I restauranten samles lokale råvarer med flerkulturelle smaksfavoritter fra Manhattan på samme tallerken, med en appetittlig allianse som resultat.

Eatery Social Taqueria

Eatery Social Taqueria er Marcus Samuelssons siste tilskudd av restaurantkonsepter, denne gang med tydelig inspirasjon fra Mexico, USA og Malmö. Her kan man vente seg en kombinasjon av det tradisjonelle mexikanske kjøkken og street food fra LA, New York og Malmø. Konseptet innebærer smakseksplosjoner og overraskelser i livlig kombinasjon med Mezcal, leskende Aqua Fresca og Cocteles, alt i inspirerende omgivelser med kunst og musikk i fokus. Med inspirasjon fra noen av verdens beste kyster tilbyr vi en blanding av livsstiler, mat, drikke og gatekultur. I Mexico hører tacos med til både hverdag og fest, noe som gjør Eatery Social Taqueria i Malmø til det perfekte stedet for alle anledninger. Ta turen til oss på en hverdag, på after work eller for å feire helgen med en real fest!

Bottomless Brunch at Live

Velkommen til din nye søndagstradisjon. En miks av den klassiske brunsjen med en touch av alle verdens hjørner. Et konstant virr varr av edgy smaker og følelser, i en avlsappende atmosfære. Mengder av nystekte vafler, meksikanske påvirkninger, spennende koldtbord og sweet, sweet dreams. Her er det rom for alle anledninger, en intim søndagsdate, eller en bedre avslutning på helges deres, sammen med en pitcher mimosa og dine beste venner. Brunsjen serveres 12.00 - 16.00 hver søndag. Velkommen!

Living room

I likhet med din stue bytter vårt Livingroom form fra morgen til kveld. Begynn dagen med en cappuccino og en croissant i en deilig sofa mens du oppdaterer deg på det siste innen coffehouse-musikk. Bli værende for en lettere lunsj av mettende salat eller et smørbrød. Forsett videre med en matbit akkurat i tide for ettermiddagsmøtet, før vi øker volumet og du trygt kan ta av slipset for å nyte et glass vin og noe lettere å spise med dine kollegaer eller venner.
Livingroom er helt enkelt et herlig sted å være for deg som foretrekker et avslappende og inspirerende miljø. Bruk hele dagen dypt nedsunket i en av våre sofagrupper eller ha en date med din data ved vårt community table utstyrt med strømuttak og fritt tilgjengelig Wifi.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30 
Lørdag - søndag: 07.30 - 10.30

Bottomless Brunch

Hver søndag: 12.00 - 16.00
Pris: 250 SEK/person (barn 0-6 år, gratis, 7-12 år 10 SEK x barnets alder)

Kitchen & Table - lunsj

Mandag - lørdag : 11.30 - 14.00

Kitchen & Table - middag

Alle dager: 17.00 - 22.00 

Kitchen & Table - Sky Bar

Mandag - torsdag: 11.30 - 14.00, 17.00 - 01.00
Fredag: 11.30 - 14.00, 16.00 - 01.00
Lørdag: 11.30 - 01.00 
Søndag: 17.00 - 01.00

Eatery Social Taqueria - middag

Mandag - lørdag: 17.00 - 23.00

Eatery Social Taqueria - bar

Mandag - lørdag: 17.00 - 00.00

Living Room

Mandag - torsdag: 10.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 10.00 - 00.00

Våre restauranter og fasiliteter kan ha varierende åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.