Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Bryggen

Restaurant

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 07.00 - 10.00
Lørdag: 07.00 - 11.00
Søndag: 08.00 - 11.00
Early bird fra 05.00 eller etter avtale

Lunsj

Mandag - lørdag: 11.30 - 14.00
Søndag: stengt

Servering i lobbybaren

Mandag - lørdag: 14.00 - 18.00
Søndag: stengt

Astro Restaurant

Mandag - lørdag: 18.00 - 22.00
Søndag: stengt

Aquarius Bar

Mandag - søndag: 13.00 - 24.00

Åpningstidene for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Intet hotellopphold er tilfredsstillende uten en gastronomisk opplevelse. I Astro Restaurant legger vi vekt på spennende frokost- og lunsjbuffeter, selskapsmenyer og à la carte i flere prisklasser. Her kan du nyte måltider inspirert av nord-norske og syd-europeiske tradisjoner. 

Frokost med økologiske råvarer

Vi serverer en mangfoldig frokost med blant annet økologiske råvarer i vår restaurant. For litt ekstra bringer vi frokosten opp til rommet ditt og du kan nyte maten fra sengekanten om ønskelig. 

Lunsj og lobbybar

Vi serverer lunsj i restauranten, og deretter i lobbybaren om du kommer utenom restaurantens åpningstider. Her kan du velge mellom en rekke friske, gode og sunne småretter.

Uteservering i sommersesongen

Når været tillater det her i Tromsø, er vi raske med å sette ut bord og stoler for at våre gjester kan nyte den friske sjøluften og utsikten med noe godt i glasset.

Selskap

For lukkede selskaper som barnedåp, konfirmasjon, bryllup eller større møter og konferanser dekker vi gjerne opp til bankett i hotellets plenumssal. Vi serverer elegante selskapsmenyer, to eller tre retters middag til konferansegjester, tapasbuffet for bedrifter eller skreddersyr menyen etter ditt ønske.

1.920.149.256 21