Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Bryggen

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Med buss

Buss 28, 26, 24, 20, 42 til Sjøgata

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her

Taxi

Vi anbefaler Tromsø Taxi, tlf 03011

Fra Tromsø Lufthavn, Langnes

Flybuss til siste holdeplass (Rica), 1 min

Om Clarion Hotel Bryggen

Antall rom

121 stk - 242 sengeplasser

Antall konferanselokaler

4 stk - makskapasitet 140 personer

Avstand flyplass

Tromsø Lufthavn, Langnes: 6 km (10 min)

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass Sjøgata: 20 meter (1 min)

Clarion Hotel Bryggen gir deg muligheten til å oppleve Tromsø på nært hold. Hotellets sentrale beliggenhet gir deg et unikt utgangspunkt for å oppleve Tromsø og byens mange kulturtilbud og attraksjoner. Ønsker du å dra på hvalsafari eller fisketur ligger båtene ved kaia like ved.

Konferanse i Tromsø

Hotellet har totalt 4 konferanserom i ulike størrelser og vårt største møterom har en kapasitet på 180 personer. Alle møterommene ligger i 1.etg og passer derfor godt for personer med handicap. Hotellet passer også perfekt for bryllup, konfirmasjon, bursdager eller når store anledninger skal feires. For private selskaper og konferanser kan vi ha bankett og mottakelse i hotellets auditorium. Våre dyktige og vennlige medarbeidere hjelper deg gjerne å sette sammen ditt arrangement.

Personlig og engasjert

Clarion Hotel Bryggen er et personlig hotell med en engasjert stab som gjør alt for at ditt opphold blir fornøyelig. Etter en opplevelsesrik dag i Tromsø byr hotellet på en imøtekommende og rolig atmosfære som skaper en levende ramme rundt ditt opphold.

Restaurant Bryggen

Intet hotell er komplett uten en gastronomisk opplevelse. Hotellets restaurant Bryggen serverer spennende og utsøkte måltider i forskjellige prisklasser. Ønsker du å oppleve det spennende utelivet i Tromsø kan du starte kvelden med en drink i den innbydende lobbybaren.

Relax med utsikt

Om du ønsker en avslappende opplevelse byr vår relax-avdeling på sauna og utendørs boblebad med spektakulær utsikt over Tromsø. Nyt den avslappende atmosfæren og utsikten over Tromsøs storslåtte natur.

1.920.149.256 28