Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Bryggen

Konferanse hos oss

Bestill konferanse

Du er velkommen til å kontakte oss for mer informasjon eller forespørsel.
Telefon: +47 77 78 11 00
E-post: post.bryggen@choice.no

Clarion Hotel Bryggen tilrettelegger for levende møteplasser med en personlig atmosfære. Vi sørger for at din konferanse blir en minneverdig opplevelse.

Fleksible konferanselokaler

Hotellet byr på moderne og fleksible konferansefasiliteter på samme plan. Vår konferanseavdeling har fire møterom i forskjellige størrelser, hvorav det største har en plenumsal med kapasitet på 180 personer i kino-oppsett. Det største møterommet kan deles i to, hver med en kapasitet på 80 i kino-oppsett.

Litt annerledes møte

Vi har et spennede aktivitetstilbud utenom hotellet som kan gi konferansen det lille ekstra. Gi konferansen et kulturelt innhold med omvisning på verdens nordligste ølbryggeri, et besøk på Polarmuséet eller en sightseeing til Ishavskatedralen og Fjellheis platået – Norges kanskje fineste utkikkspunkt. Ønsker du en annerledes møtepakke med et sprekere innhold istedet for den tradisjonelle fruktbuffeten, har vi flere alternativer å anbefale.

Selskap og event

Våre lokaler er også populære for selskapeligheter som årsfester, dåp, konfirmasjon og bryllup.

1.920.149.256 22