Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Bergen Airport Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport ligger på Bergen Lufthavn, Flesland, og er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av nye impulser. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, kunst, utsøkt mat, glade ansatte og deg som er gjest.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det akkurat som dere vil har vi et stort utvalg mat og drikke dere kan velge mellom.

Lunsj

Hotellet er åpent for lunsj hver dag mellom klokken 11.30 og 13.30. Tilbudet varierer mellom lunsjbuffet og en toretters meny. Lunsjbuffeten inneholder et stort utvalg salater, varme retter og tilbehør og avsluttes med et herlig dessertbord. Vi har egen konditor som produserer søtsakene. Det finnes også et utvalg økologiske og allergivennlige retter, og all mat servert på Clarion Hotel ® er uten palmeolje.

Middag

For små grupper kan middagen serveres i vår à la carte-restaurant Kitchen & Table dersom det er ønskelig, men bord må da bookes på forhånd. Ellers serverer vi middag for grupper både i vår restaurant Sound og i eget lokale. Vi holder hvert år flere konferanse- og bankettmiddager, og har lang erfaring med servering til store grupper.

Book konferanse

Kontakt oss gjerne på telefon +47 56 10 00 00 eller e-post cl.bergen.airport@choice.no for å booke konferanse eller dersom du har spørsmål.

Sales Manager

2.460.224.000 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.