Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Bergen Airport Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport ligger på Bergen Lufthavn, Flesland, og er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av nye impulser. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, kunst, utsøkt mat, glade ansatte og deg som er gjest.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i Bergen, vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Hotellet har 16 fleksible møterom med moderne utstyr og plass til totalt 1 200 personer.

Feel The Music

Dette er vår storstue på hele 561 kvadratmeter. Helt fri for sjenerende søyler og med en takhøyde på hele 5,5 m skaper vi en effektiv ramme for din konferanse. Med dagslys og friskluftsanlegg kan du jobbe uforstyrret og konsentrere deg om arbeidet. Lokalet rommer inntil 700 mennesker. Vi tilbyr alt tenkelig innen scene, rigg, lyd og lys. Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene.

Play Forward og Stop Rewind

Fire identiske lokaler som ligger vegg i vegg og kan slås sammen til to større møterom. Hvert rom har en kapasitet på 40-50 personer og sammenslått totalt 90-100 personer.

Shuffle

Shuffle er et inspirerende møterom med lyse vegger og tregulv. Et lokale der kreativitet og gode idéer får fritt spillerom.

Repeat

Repeat er lokalet som lyser opp hverdagen. Med store gulv-til-tak vinduer er dette rommet som slipper inn mest dagslys.

Lyrics

I hotellets toppetasje finner du vårt lekre styrerom Lyrics. Opplev rommets unike stemning med fyr på peisen, nytraktet kaffe fra Nespressomaskinen, høyryggede stoler og eksepsjonell service. Dette er rommet for de kresne.

Track 1 - 7

Våre syv grupperom finnes i ulik størrelse og har en kapasitet på 2 - 12 personer. Perfekt for gruppearbeid, intervjuer og mindre sammenkomster.

Last ned

Kapasitet

Under vises makskapasitet i våre konferanselokaler.

Feel The Music

700 personer

Play Forward

100 personer

Stop Rewind

100 personer

Shuffle

40 personer

Repeat

40 personer

Lyrics

20 personer

Track 1 - 7

4 - 12 personer

2.460.213.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.