Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Bergen Airport Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport ligger på Bergen Lufthavn, Flesland, og er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av nye impulser. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, kunst, utsøkt mat, glade ansatte og deg som er gjest.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i Bergen, vegg i vegg med Flesland lufthavn, og gir deg muligheten til å gå ut av flyet og rett inn på møterommet. Hotellet er blant Bergens største konferansehotell med moderne tekniske fasiliteter og mulighet for tilpasning av rommene. Med plass til totalt 1 200 konferansedeltakere er de 16 møterommene ideelle for møter, kurs og konferanser.

Vi løser det praktiske

En konferanse er mye mer enn bare riktig teknisk utstyr, flotte lokaler og god mat. Våre kolleger er både engasjerte og effektive, og løser både logistikk og praktiske detaljer slik at du skal kunne konsentrere deg om andre ting.

Konferanselokaler og møterom 

Clarion Hotel Bergen Airport har en egen konferanseavdeling med 16 fleksible møterom, alle med moderne utstyr og tekniske løsninger. Det største lokalet, Feel The Music, tar opp til 700 personer. Vårt aller flotteste lokale, styrerommet Lyrics, ligger i øverste etasje. Her kan du fyre i peisen, drikke nylaget kaffe og nyte utsikten over rullebanen.  

Mat og drikke

Vi vet hvor viktig mat og drikke er på en konferanse, ikke minst for å holde humøret og motivasjonen på topp gjennom en lang dag. Det er også en viktig faktor for helhetsopplevelsen. Dere velger selv hvilken dagpakke dere ønsker, og om dere vil ha servert noe ekstra.

Event

Kick off, after work, julebord eller gallamiddag? Vi har lang erfaring med alle typer events - små som store.

Ukestart og ukeslutt

Hver mandag og fredag har vi ekstra gode tilbud på dagpakker. Les mer om tilbudet og se hva som er inkludert i pakkene.

Aktiviteter og teambuilding

Vil du samle konferansedeltagerne til en aktivitet i løpet av dagen, eller en happening om kvelden, kommer vi gjerne med forslag.  

Booke konferanserom

Du vet at du kan gjøre et søk, og sende en forespørsel direkte på vår konferansebookingsside?

Book konferanse

Kontakt oss gjerne på tlf +56 10 00 00 eller e-post cl.bergen.airport@choice.no dersom du har spørsmål eller ønsker å bestille en konferanse.

Sales Manager

Hege Skare Larsen
hege.skare.larsen@choice.no 

Julie Khateeb
julie.khateeb@choice.no

2.460.213.000 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.