Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Bergen Airport Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Bergen Airport ligger på Bergen Lufthavn, Flesland, og er det perfekte hotellet for deg som aldri blir mett av nye impulser. Vi har fokus på inspirerende arkitektur, moderne innredning, kunst, utsøkt mat, glade ansatte og deg som er gjest.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i Bergen, vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Hotellet er blant byens største konferansehotell med moderne tekniske fasiliteter og mulighet for tilpasning av rommene.

Konferanselokaler

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i Bergen, vegg i vegg med Bergen Lufthavn, Flesland. Hotellet har 16 fleksible møterom med moderne utstyr og plass til totalt 1 200 personer.

Mat og drikke

Mat og drikke er en viktig del av totalopplevelsen under en konferanse. For at dere skal få det akkurat som dere vil har vi et stort utvalg mat og drikke dere kan velge mellom.

Event

Kick off, julebord, middag eller fest? På Clarion Hotel Bergen Airport hjelper vi deg med gjennomføring av event - fra planlegging til slutt.

2.460.213.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.