Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Trening og basseng

Åpningstider

Utendørsbasseng

Alle dager: 05.30 - 21.00
Oppvarmet året rundt

Treningsrom

Alle dager: 05.00 - 23.00
Aldersgrense 16 år

Badstue

Mandag - fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 23.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Entré trening, basseng og relax

50 SEK/person
Entré till gym och relax ingår för hotellgäster, du använder din nyckel för att komma in. För dig som bor hos oss och vill få tillgång till poolen kostar det 50 SEK vilket betalas i receptionen på plan 2.

Treningskort

Engangskort 50 SEK
Klippekort 10 ggr for 450 SEK
Månedskort for 399 SEK
Årskort for 3 990 SEK

Gym, pool, relax og frokostbuffet

300 SEK

Pass på å legg inn en treningsøkt mens du venter på flyet. Eller hvorfor ikke ta en svømmetur i utendørsbassenget vårt?

Basseng og solterasse

Vårt utendørsbasseng er 4 x 9 meter og 1,5 dypt, og holder en temperatur på 27-29 grader hele året. Kom innom og ta en svømmetur, flyt litt på ryggen mens du teller fly. her kan du henge litt en stol, les en god bok eller bare ta en pause på solterassen i våre fantasifulle Moroso-stoler.

Trening og relax

I vår store trening- og relaxavdeling finnes alle muligheter for en bra treningsøkt. Deretter kan du koble av i våre felles tørrbadstuer. Omkledningsrom finnes for han og henne.

Løpetur

Om du heller vil ta deg en løpetur utendørs, finnes det mulighet til å gå eller løpe rundt Arlanda og til Halmsjön - spør oss i resepsjonen, så forklarer vi veien. Se kart over Halmsjörundan.

Join us for a run!

Hver fredagsmorgen kl 06.30 frem til sommeren kan du som gjest bli med oss i personalet på en "løpe eller gå"-runde. Velkommen til å delta - vi sees i resepsjonen.

Inngang trening og relax

Nå kan du som ikke bor på hotellet også trene og koble av i badstuen, eller ta et bad i utendørsbassenget mot en kostnad på 150 SEK per person. Omkledningsrom, håndklær, vann og frukt inngår.

Treningskort

Våre treningskort er perfekt for deg som jobber på Arlanda, eller ofte reiser med lange ventetider, og vil rekke å trene. Du kan velge mellom engangskort, månedskort, årskort eller klippekort. Treningskortene inkluderer trening, badstue og basseng. Kortet får du kjøpt i vår resepsjon og i 3. etasje, og prisene finner du til venstre.

Trening, relax og frokostbuffet - 300 SEK

Den beste innhentingen etter en treningsrunde er en skikkelig god frokost. Velg en runde i treningsrommet, ta en svømmetur og gå innom badstuen før du avslutter med en skikkelig god frokost. Vi byr på en variert og sunt utvalg, med mange økologiske alternativ. I vår frokost finnes det også laktose- og glutenfrie alternativ.

2.180.162.605 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK