Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Pass på å legg inn en treningsøkt mens du venter på flyet. Eller hvorfor ikke ta en svømmetur i utendørsbassenget vårt?

Basseng og solterasse

Vårt utendørsbasseng er 4 x 9 meter og 1,5 dypt, og holder en temperatur på 27-29 grader hele året. Kom innom og ta en svømmetur, flyt litt på ryggen mens du teller fly. her kan du henge litt en stol, les en god bok eller bare ta en pause på solterassen i våre fantasifulle Moroso-stoler.

Trening og relax

I vår store trening- og relaxavdeling finnes alle muligheter for en bra treningsøkt. Deretter kan du koble av i våre felles tørrbadstuer. Omkledningsrom finnes for han og henne. Akkurat nå bygger vi om får dampbadstu til ytterligere en tørrbadstu.

Løpetur

Om du heller vil ta deg en løpetur utendørs, finnes det mulighet til å gå eller løpe rundt Arlanda og til Halmsjön - spør oss i resepsjonen, så forklarer vi veien. Se kart over Halmsjörundan (svensk).

Inngang trening og relax

Nå kan du som ikke bor på hotellet også trene og koble av i badstuen, eller ta et bad i utendørsbassenget mot en kostnad på 150 SEK per person. Omkledningsrom, håndklær, vann og frukt inngår. Tips! Under våre After Work på fredager trenger, bader, og benytter du badstuen kostnadsfritt. Se vår kalender for neste After Work.

Treningskort

Våre treningskort er perfekt for deg som jobber på Arlanda, eller ofte reiser med lange ventetider, og vil rekke å trene. Du kan velge mellom engangskort, månedskort, årskort eller klippekort. Treningskortene inkluderer trening, badstue og basseng. Kortet får du kjøpt i vår resepsjon og i 3. etasje, og prisene finner du til høyre.

Trening, relax og frokostbuffet - 200 SEK

Den beste innhentingen etter en treningsrunde er en skikkelig god frokost. Velg en runde i treningsrommet, ta en svømmetur og gå innom badstuen før du avslutter med en skikkelig god frokost. Vi byr på en variert og sunt utvalg, med mange økologiske alternativ. I vår frokost finnes det også laktose- og glutenfrie alternativ.

Spa hos Sky Beauty

Vondt i skuldrene? Verker føttene? Myk opp kroppen med en skjønnhetsbehandling! Vi har samarbeid med naboen vår, skjønnhetssalongen Sky Beauty. Når du som gjest hos oss booker en behandling og oppgir "Kund Clarion" får du en liten presang. Se på de ulike behandlingene i informasjonsbladet til høyre.

Åpningstider

Utendørsbasseng

Alle dager: 05.30 - 21.00
Oppvarmet året rundt

Treningsrom

Alle dager: 05.00 - 23.00
Aldersgrense 16 år

Badstue

Mandag - fredag: 05.00 - 10.00, 17.00 - 23.00 (ønsker du å benytte badstuen ved andre tider, vennligst informer resepsjonen)
Lørdag - søndag: 10.00 - 23.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Priser

Inngang trening, basseng og relax

Inngang til trening og relax er inkludert for hotellgjester. Du bruker romnøkkelen din for å komme inn. Inngang til utendørsbasseng er kostnadsfritt for gjester i superior-, deluxrom og suite. For gjester i standardrom koster inngangen til bassenget 50 SEK.

Treningskort

Engangskort 50 SEK
Klippekort 10 ganger for 450 SEK
Månedskort for 399 SEK
Årskort for 3990 SEK

Trening, basseng, relax og frokostbuffet

200 SEK

2.311.63.057 25

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK