Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport Stockholm Arlanda ,  Sverige

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Smaksreisen begynner med en fantastisk frokostbuffet i 2. etasje. I tredje etasje, i Living Room, nyter du noe lett å spise og drikke mens du venter på flyet. 35 meter opp, i 12. etasje, tilbys mat og drikke med en utsikt langt utenom det vanlige.

Frokost

I Restaurant Runway i 2. etasje dekkes det til frokostbuffet hver dag. Dessuten er Runway restauranten som serverer våre konferansegjester god lunsj og middag.

Kitchen & Table

Velkommen til 12. etasje og til Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt over rullebanene og solnedgangen bys du på smaker fra Manhattan, tilberedt med svenske råvarer. Ikke så rart kanskje, at en restaurant som mikser smaker fra to verdener lander på Arlanda. Om det er ett sted man bør oppleve møtet mellom verdens ulike kjøkken, så er det jo på en flyplass.

Lunsj og middag

Mandag - fredag tilbyr vi en spennende lunsjmeny på Kitchen & Table. Prøv gjerne dagens spesial for 135 SEK. Lørdager og søndager tilbyr vi et utvalg av middagsmenyen. Alle som jobber på Arlanda Airport, våre Arlanda Friends med badge, har 10% rabatt på lunsj. Manhattan har påvirket vår middagsmeny med moderne og grensesprengende kombinasjoner der inspirasjonen er hentet fra internasjonale og tradisjonelle kjøkken. Se våre menyer. 

Living Room

Vi vil at Living Room skal være en inspirerende plass der du kan møte kunst, musikk, design og naturligvis andre mennesker. Vår ambisjon er at du her og der skal føle på at du heller vil være i vår stue enn din egen. Her kan du kjøpe noe godt å spise og drikke, og om det er varmt og godt ute, ta turen ut på Terrassen for en kaffe i solen.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Lunsj Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 00.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 00.00 

Living Room Bar

Alle dager: 16.00 - 00.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestill bord på Kitchen & Table

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking
på +46 8 444 18 00 eller via
arlanda@kitchenandtable.se

Bestill bord online

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.