Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Smaksreisen begynner med en fantastisk frokostbuffet i 2. etasje. I tredje etasje, i Living Room, nyter du noe lett å spise og drikke mens du venter på flyet. 35 meter opp, i 12. etasje, tilbys mat og drikke med en utsikt langt utenom det vanlige.

Frokost

I Restaurant Runway i 2. etasje dekkes det til frokostbuffet hver dag. Dessuten er Runway restauranten som serverer våre konferansegjester god lunsj og middag.

Kitchen & Table

Velkommen til 12. etasje og til Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson. Med fantastisk utsikt over rullebanene og solnedgangen bys du på smaker fra Manhattan, tilberedt med svenske råvarer. Ikke så rart kanskje, at en restaurant som mikser smaker fra to verdener lander på Arlanda. Om det er ett sted man bør oppleve møtet mellom verdens ulike kjøkken, så er det jo på en flyplass.

Lunsj og middag

Mandag - fredag tilbyr vi en spennende lunsjmeny på Kitchen & Table. Prøv gjerne dagens spesial for 135 SEK. Lørdager og søndager tilbyr vi et utvalg av middagsmenyen. Alle som jobber på Arlanda Airport, våre Arlanda Friends med badge, har 10% rabatt på lunsj. Manhattan har påvirket vår middagsmeny med moderne og grensesprengende kombinasjoner der inspirasjonen er hentet fra internasjonale og tradisjonelle kjøkken. Se våre menyer. 

Living Room

Vi vil at Living Room skal være en inspirerende plass der du kan møte kunst, musikk, design og naturligvis andre mennesker. Vår ambisjon er at du her og der skal føle på at du heller vil være i vår stue enn din egen. Her kan du kjøpe noe godt å spise og drikke, og om det er varmt og godt ute, ta turen ut på Terrassen for en kaffe i solen.

 

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Lunsj Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.30 - 00.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 00.00 

Living Room Bar

Mandag - fredag: 11.00 - 00.00
Lørdag - søndag: 16.00 - 00.00 

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

Bestill bord på Kitchen & Table

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking
på +46 8-444 18 00 eller via
arlanda@kitchenandtable.se

Bestill bord online

2.311.63.057 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK