Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinavias møteplass. Et levende, førsteklasses hotell midt på Arlanda flyplass - for møter, konferanse, event, kongress og opplevelser, med en himmelsk utsikt. 414 hotellrom, 44 møtelokaler, 2 restauranter og ett basseng. Velkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Velkommen til oss på Clarion Hotel Arlanda Airport! Har du spørsmål omkring oppholdet ditt? Vi håper du finner svarene her.

Parkering

Vi tilbyr rabatterte parkeringsplasser i SkyCity-garasjen. Følg skiltene mot Sky City og terminal 2, 3 og 4, ta til høyre ved skiltet Clarion Hotel Arlanda og første til venstre ned i Sky City-garasjen. Hold til høyre så ser du garasjeporten. Våre plasser er lengst inn i garasjen. Ta med billetten til hotellet og få den stemplet ved avreise for å få den rabatterte prisen. Finn til hotellet fra garasjen: Gå tilbake til utgangen der du kom med bilen, ta døren på høyre side der heisene er, og kjør til 3. etasje. Ta deretter til høyre, så ser du resepsjonen vår noen meter lenger bort. Det finnes også andre parkeringsplasser på Arlanda Airport.

Bagasjerom

Hotellet tilbyr et bagasjerom for oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Hent en innloggingskode i resepsonen, eller logg deg på med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklere blir det ikke.

Savner du noe?

I resepsjonen har vi det meste av det du kan trenge: Tannbørste, tannkrem, barberutstyr, sjampo og balsam, lotion, skopuss og sykit. Er det noe annet du skulle trenge, finnes det et stort shoppingutvalg i Sky City.

Vil du overraske noen?

Vil du overraske selskapet ditt, eller by noen på noe ekstra? I vår VIP-meny finnes det godsaker du kan bestille direkte til rommet. Dessuten finnes det sjokoladebutikk, massasje, frisør og mulighet til å gjøre manikyr og pedikyr i nærheten. Skal du gå ned på kne hjelper vi deg mer enn gjerne med å forvandle det til et magisk øyeblikk med champagne, blomster og oppgradering til en av våre store suiter.

For familien

Tips til hva dere kan gjøre hos oss, mens dere venter på flyet: Spill familiespill i Living Room, lån en iPad i resepsjonen, ta en tur i bassenget, gå i badstuen, tell fly fra 12. etasje (det er kikerter!), eller hvorfor ikke spise noe godt i restaurant Kitchen & Table i 12. etasje?

Hva skjer på hotellet?

I kalenderen vår finner du alt som skjer på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Spa

Velkommen til vår samarbeidspartner, den nye skjønnhetssalongen Sky Beauty, som er en eksklusiv salong og en del av Sothys - et fremgangsrikt konsept innen skjønnhetspleie og spa. Sky Beauty finner du rett vis-a-vis hotellet. Book behandlinger online på www.skybeauty.se

Presse og bilder

Trenger du materiale til en artikkel? Vi har et presserom på Mynewsdesk der du kan finne høyoppløselige bilder. Vi hjelper deg gjerne med ytterligere bilder og korrekt informasjon. Ta gjerne kontakt med Lotta Anestedt, lotta.anestedt@choice.se.

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Lunsj Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.00 - 14.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 17.00

Middag Kitchen & Table

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Hver dag: 17.00 - 24.00

Basseng

Hver dag: 05.30 - 21.00

Treningsrom

Alle dager: 05.00 - 23.00

Badstue

Mandag - fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 23.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på
+46 8-444 18 00 eller via
cl.arlanda@choice.se

2.260.167.953 22

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK