Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Vanlige spørsmål

Inn- og utsjekking

Innsjekking fra kl 15.00
Utsjekking senest kl 12.00

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Lunsj Kitchen & Table

Mandag - fredag: 11.00 - 14.00
Lørdag - søndag: 12.00 - 17.00

Middag Kitchen & Table

Mandag - søndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Hver dag: 17.00 - 24.00

Basseng

Hver dag: 05.30 - 21.00

Treningsrom

Alle dager: 05.00 - 23.00

Badstue

Mandag - fredag: 05.00 - 23.00
Lørdag - søndag: 10.00 - 23.00

Våre fasiliteter kan ha variererende åpningstider i ferier og enkelte langhelger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking på
+46 8-444 18 00 eller via
cl.arlanda@choice.se

Velkommen til oss på Clarion Hotel Arlanda Airport! Har du spørsmål omkring oppholdet ditt? Vi håper du finner svarene her.

Parkering

Vi tilbyr rabatterte parkeringsplasser i SkyCity-garasjen. Mer informasjon om parkering finner du her.

Bagasjerom

Hotellet tilbyr et bagasjerom for oppbevaring av bagasje før og etter oppholdet ditt.

Wifi

Alle våre hotellrom og fellesområder har gratis trådløst internett. Hent en innloggingskode i resepsonen, eller logg deg på med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklere blir det ikke.

Savner du noe?

I resepsjonen har vi det meste av det du kan trenge: Tannbørste, tannkrem, barberutstyr, sjampo og balsam, lotion, skopuss og sykit. Er det noe annet du skulle trenge, finnes det et stort shoppingutvalg i Sky City.

Vil du overraske noen?

Vil du overraske selskapet ditt, eller by noen på noe ekstra? I vår VIP-meny finnes det godsaker du kan bestille direkte til rommet. Dessuten finnes det sjokoladebutikk, massasje, frisør og mulighet til å gjøre manikyr og pedikyr i nærheten. Skal du gå ned på kne hjelper vi deg mer enn gjerne med å forvandle det til et magisk øyeblikk med champagne, blomster og oppgradering til en av våre store suiter.

For familien

Tips til hva dere kan gjøre hos oss, mens dere venter på flyet: Spill familiespill i Living Room, lån en iPad i resepsjonen, ta en tur i bassenget, gå i badstuen, tell fly fra 12. etasje (det er kikerter!), eller hvorfor ikke spise noe godt i restaurant Kitchen & Table i 12. etasje?

Hva skjer på hotellet?

I kalenderen vår finner du alt som skjer på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Spa

Velkommen til vår samarbeidspartner, den nye skjønnhetssalongen Sky Beauty, som er en eksklusiv salong og en del av Sothys - et fremgangsrikt konsept innen skjønnhetspleie og spa. Sky Beauty finner du rett vis-a-vis hotellet. Book behandlinger online på www.skybeauty.se

Presse og bilder

Trenger du materiale til en artikkel? Vi har et presserom på Mynewsdesk der du kan finne høyoppløselige bilder. Vi hjelper deg gjerne med ytterligere bilder og korrekt informasjon. Ta gjerne kontakt med Lotta Anestedt, lotta.anestedt@choice.se.

TripAdvisor

Vi, og mange andre reisende, vil gjerne vite hva du synes om Clarion Hotel Arlanda Airport. Vi tar gjerne imot dine synspunkt og kommentarer på TripAdvisor.

Gi en tilbakemelding om Clarion Hotel Arlanda Airport

Sosiale medier

Følg oss via Facebook, Twitter og Instagram.

2.200.163.775 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK