Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Arlanda Airport

Vanlige spørsmål

Innsjekking og utsjekking

Innsjekking er fra 15:00 og utsjekking innen 12:00. 

Frokost blir servert:

Mandag - fredag 05:00-09:30
Lørdag - søndag 05:00 til 10:30 

Skal du reise før frokosten starter vi serverer en lett frokost starter klokken 4:00 i resepsjonen. Har du noen spørsmål så er det bare å ringe resepsjonen. 

Før du sjekker inn på Clarion Hotel Arlanda det er sikkert noen spørsmål du vil ha svar på, for eksempel hvordan å finne hotellet, hvor du kan parkere, hva du spiser og hvordan værmeldingen ser ut på flyplassen i løpet av oppholdet.

Bagasjerom

Hvis du ankommer tidligere til hotellet, har vi et bagasjerom hvor vi kan låse inn bagasjen til rommet ditt er klar. Selvfølgelig kan du også oppbevare bagasjen din i dette rommet hvis du trenger etter at du har sjekket ut.

Parkering

Hos oss er alt i nærheten. Om det er flyet, toget eller parkering i parkeringshus det er snakk om. Vi på Clarion Hotel Arlanda har parkeringsplasser i Sky City sin garasje og booker du en suite er det fri parkering mens du er hos oss. Kommer du for en dagskonferanse koster det kr 210,- frem til klokken 17.30. For alle som bor på hotellet samt som er med på konferanser koster det kr 250,- per døgn (24 timer). Det går ikke å forhåndsbestille parkering hos oss. Det finnes mange andre parkeringsplasser rundt om på Arlanda og du behøver ikke være urolig for at det ikke skal være plass til din bil. Vil du være sikker kan du forhåndsbestille parkering på mange ander steder på Arlanda. Klikk her for å se på de forskjellige alternativene.

Sulten?

Hos oss kan du spise god mat når som helst på dagen. I 12. etasje kan du spise både lokale og globale smaker i vår restaurant med en flott utsikt!

Vi har også en hyggelig Living Room i resepsjonen hvor du kan nyte noe godt å spise og drikke i et avslappet miljø og med en komfortabel atmosfære. Spør oss i resepsjonen for å få hjelp til å reservere et bord. 

Kunsten

Når du går rundt hotellet vil du legge merke til en fantastisk kunst og blir du nysgjerrig eller ønsker å bestille noe av kunsten finner du informasjon om kunsten i resepsjonen. 

Du mangler noe?

I resepsjonen har vi alt du trenger, tannbørste, tannkrem, barberhøvel, barberskum, shampoo, balsam, body lotion, skopuss og sysaker. Trenger du mer kan du gå til Sky City via Sky Bridge for andre shopping, gaver og kiosker. 

Vil du overraske?

Kanskje du er her med din kjære eller din kjære mor. Lyst til å overraske og tilby noe spesielt? Sjekk ut vår Romservice-meny på rommet ditt eller be om informasjon i resepsjonen. Ikke langt unna finnes det massasje, utrolig RC Sjokolade, frisør, manikyr og pedikyr. Vil du gå ned på knærne vil vi mer enn gjerne hjelpe deg å gjøre dette til et magisk øyeblikk! Hva med å feire med champagne, blomster og oppgradere rommet til en av våre store suiter

Hva skjer i Stockholm akkurat nå?

Skal du reise til Stockholm så finnes det masse og gjøre. Med Arlanda Express tar det bare 20 minutter før du er midt i byen. Her finner du informasjon om hva som skjer akkurat nå i Stockholm. Se Eventkalendere.

Sosiale medier
For ikke å gå glipp av noe - følg oss via Facebook, Twitter eller Instagram (Clarionarlanda)

1.913.149.030 27