Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Om hotellet

Finn frem til hotellet

Buss

Flybuss til Arlanda,Terminal 4 eller 5.
Reisen fra Stockholm C tar45 min.

Tog

SL Pendeltog til Sky City,
mellom terminal 4 og 5.
Reisen fra Stockholm C tar 38 min.

Arlanda Express

Hurtigtog til Sky City,
mellom terminal 4 og 5.
Reisen fra Stockholm C tar 20 min.

Taxi

Vi anbefaler
TAXI STOCKHOLM, Taxi 020 eller Taxi Kurir.

Med bil

Se kart og veibeskrivelse her >>

Om Clarion Hotel
Arlanda Airport

Antall hotellrom

414 stk - 830 senger

Antall konferanselokaler

44 stk - plass for opp til 900 personer

Avstand terminaler

Terminal 4: ca 400 meter
Terminal 5: ca 400 meter


Utmerkelser

Clarion Hotel Arlanda Airport mottok i november 2014 Safehotels premiumsertifisering.

Om Clarion Hotels

 

Velkommen til et levende førsteklasses hotell, midt på Arlanda Airport. Et sted der hele verden møtes i et internasjonalt miljø av kunst, musikk og design - med en himmelsk utsikt.

Hvor?

Midt i Sky City, mellom terminal 4 og 5, finner du Clarion Hotel Arlanda Airport. Ettersom det bare er noen meter til transportmuligheter som Arlanda Express, flybuss og pendeltog både fra Stockholm og Uppsala, bruker du aldri unødvendig lang tid på å komme deg hit. Dessuten er du ved gaten din på få minutter.

Design

Clarion Hotel Arlanda åpnet dørene i november 2012. Hotellet lever og ånder for nåtidens kreativitet og ekslusitivitet. Bak designet og arkitekturen står Björkén Architects, med Anders Björkén i spissen.

Møter og konferanser

Høyest i hotellet, litt nærmere himmelen, møtes du av en slående utsikt gjennom de enorme panoramavinduene i møterommene våre på Top Floor. For den store konferansen, eventet eller kongressen ønsker vi velkommen til Hartsfield Jackson Atlanta i andre etasje. Her er mulighetene uendelige, og begrensningene bare 800 kvadratmeter.

Restaurant og bar

Restaurant og bar Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson, byr på en kulinarisk reise i 12. etasje. Lokale og globale smaker møter himmelsk utsikt. Vi kaller det Fun Dining! Om du heller vil sitte i en sofa, drikke en kopp kaffe, lese en avis eller kanskje jobbe litt mens du venter på flyet er du velkommen til vårt herlige Living Room.

Trening, basseng og relax

Legg inn en treningsøkt, slapp av i badstuen eller ta en svømmetur i vårt utendørsbasseng. Varmt året rundt.

Miljøarbeid

Er du nysgjerrig på hvordan vi jobber med miljø på hotellet? Vi kaller det Passion for people and planet. Les mer her.

Handicaptilpassede rom

Vi har et antall handicaptilpassede rom, utformet for å gjøre oppholdet ditt enkelt. Kontakt oss for mer informasjon om handicaptilpassede rom og fasiliteter.

SkyBridge & SkyCity

Bare noen meter fra resepsjonen finner du blomsterbutikken Kaderqvist flowers & design, skjønnhetssalongen Sky Beauty, RC Chocolat fra Sigtuna og Starkbucks - for å nevne noe. Alt samlet under ett tak, og nært gaten. Om du vil handle klær, gaver eller badetøy til reisen finner du butikker i Sky City, rett rundt hjørnet.

Velkommen til Clarion Hotel Arlanda Airport - Skandianavis nærmeste og mest tidseffektive møteplass.

2.200.163.775 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK