Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Arlanda Airport

Om hotellet

Finn oss

Hotellet har en unik beliggenhet, og ligger som en del av Sky City og når du kommer hit (via Arlanda Express, SJ), gå gjennom Sky Bridge, videre gjennom glasskorridoren fra Sky City frem til resepsjonen og vår vakre lobbyen. Tar bare et minutt ...

Ta Taxi:
Vi anbefaler Taxi Stockholm 08-15 00 00.

Kommer du med bil:
Kjør E4 og ta avkjørsel Arlanda flyplass og følg skiltene til SkyCity, så vil du se hotellet klart.

Kommer du med SJ tog:
Arlanda Express tar deg raskt og sømløst mellom C og Stockholm Arlanda Airport på 20 minutter. Alternativet er å ta tog til Märsta og deretter ta buss 583 til Arlanda flyplass.

Til Uppsala tar det 20 minutter å reise fra flyplassen og reisen tar ca 20 minutter.

Kommer du med Airbus:
Det går busser fra både Uppsala og Stockholm terminal. Turen til Stockholm-Arlanda Airport tar ca 40 minutter med buss. Billett du kan kjøpe på internett, www.flygbussarna.se, via SMS eller direkte på bussen.

Om Clarion Hotels

 

 

Skandinavias nærmeste møteplass. Midt på Arlandas flyplass ligger et levende førsteklasses hotell som er perfekt for møter, konferanser, events, kongresser og opplevelser, med en himmelsk utsikt! En plass der hele verden kan møtes i et internasjonalt miljø av kunst, musikk og design. Velkommen til det som vi vil skal bli Europas beste flyplasshotell!

414 hotellrom, 44 møterom, 2 restauranter med vårt nye matkonsept Kitchen&Table, med smaker fra Manhattan. Menyen er utviklet av Marcus Samuelsson og all maten lages med svenske råvarer.

En nærmere titt...

Når du kommer inn i den fantastiske lobbyen stopper du opp og lar inntrykkene av det levende miljøet og følelsen av å være i New Yorks trendy Manhattan, eller midt i Londons storbypuls. Hele hotellet pulserer av nåtidens kreativitet og eksklusivitet. Skaperne er Björkén Architects med Anders Björkén i spissen. I utviklingsarbeidet har vi hatt hjelp av Arkitektbyrået AROS, numera Sweco Architects.

På vei opp i hotellet passerer vi drømmen om kreativitet. Før den store konferansen, eventen eller kongressen ønsker vi velkommen til Hartsfield Jackson Altanta. Her er mulighetene uendelige og dere har 800 kvadratmeter og boltre dere på.

Vi tar deg med høyest opp i hotellet, litt nærmere himmelen. Der møter du en slående utsikt fra noen av våre møterom, gjennom mektige panoramavinduer. En utsikt som ikke går an å beskrive, den må bare oppleves. En etasje ned finner du restauranten Kitchen&table og mens du nyter et glass vin og ser på solnedgangen glir en Jumbojet inn for landing. Hva kan slå den følelsen?

I en verden av møter mellom mennesker fra hele verden er tid verdifullt. Med et unikt spekter av kommunikasjon mellom de mest sentrale punktene i Sverige. Midt på Sky City, med Arlanda Express, SJ, Flybussene samt pendlertog fra Stockholm og Uppsala rett inn på Arlanda og Sky City så behøver ingen tid å kastes bort unødvendig.

Velkommen til Skandinavias nærmeste og mest tidseffektive møteplass!

1.920.149.256 22