Go to main content
Skjul

Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Oppgrader til neste versjon Ikke vis denne meldingen igjen
Clarion Hotel Arlanda Airport

Konferanse hos oss

Konferanse hos oss?

Ønsker du å få et tilbud eller bestille et arrangement hos oss så ta kontakt på cl.arlanda @ choice.se

Møte, konferanse, kongress, events og opplevelser

Midt på Arlanda, med 44 lyse og freshe lokaler som inneholder siste innen teknologi. Vi kan ordne møter, konferanser, events og kongresser for alt fra 2 til 900 personer. Det finnes noe for alle og en hver! For mindre møter har vi møterom og møtesuiter høyt oppe i hotellets 12. og 13. etasje. Med fantastisk utsikt!

For en større konferanse har vi flotte store lokaler, grupperom og minglerom i 2. etasje. Verdens største flyplass heter Hartsfield Jackson Atlanta, vi har døpt vårt største lokale etter denne flyplassen. Lokalet har plass til 900 mennesker. Lokalet kan deles opp i tre forskjellige deler hvor du f.eks kan få 800-kvadrat-meter, 6,5 meter i høyden, fine teppebelagte og delvis lydisolerte vegger.

Sammen skaper vi opplevelser

Her samles man for konferanser, kongresser, middager, show eller fest! Sammen med dere kan vi skape et opplevelsesfylt møte som overgår all forventing. Du kan få din egen prosjektleder som tar hånd om konferansen fra idè til gjennomføring til oppfølging i etterkant, for å sørge for at du får den absolutt beste opplevelsen og det beste resultatet.

Kommunikasjon og nærhet.

en verden hvor vi møter mennesker fra hele verden så er tid verdifullt. Med en helt unik beliggenhet til de mest sentrale områdene i Sverige. Midt på Sky City, med Arlanda Express, SJ, Flybussene samt pendlertoget fra Stockholm og Uppsala rett inn på Arlanda og Sky City så trenger ingen av deltagerne å kaste bort noe tid på unødvendig reisevei, uansett hvor i verden de kommer fra!

Møter, konferanser, events & kongresslokaler.

Lokaler for 2 til 36 personer.
Høyest oppe, litt nærmere himmelen i 12. og 13. etasje så har vi møterom for de litt mindre møtene, med fantastisk utsikt. Møterommene 13. etasje er døpt etter Europas flyplasser. Der finner du rom med konferansebord og fleksible møteromsløsninger.

I 12. etasje har vi døpt møterommet etter Sveriges flyplasser. Disse er bærer preg av litt mer luksus og har effektive alternativer for de mindre møtene. Her har du også mulighet til middag i løpet av møtet.
Beijing Capital (delbar i to)
Chicago O Hare (delbar i to)
Tokyo
Los Angeles
Hartsfield-Jackson-Atlanta

Lokaler for alt fra 37 til 160 personer.
I 2. etasje finner du de store og fleksible konferanselokalene med egen inngang og konferanseresepsjon, her vil du også finne din prosjektleder. Konferanselokalene er døpt etter hele verdens flyplasser. Her vil du finne alt du tenger av den nyeste teknologien, samt tilhørende grupperom og minglerom for pauser eller utstillinger.

Lokaler for 160-900 personer
Verdens største flyplass heter Hartsfield Jackson Atlanta, vi har døpt vårt største lokale etter denne flyplassen. Lokalet er vår stolthet hvor vi får leve ut drømmen om kreativitet. Her er mulighetene uendelige i et enormt lokale. Her kan dere sitte 900 mennesker og se film om dere vil eller hva med en forelesning for 460 personer. Etter konferansen dekker vi opp til middag, fest eller show om dere ønsker det.

1.920.149.256 26