Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Frokost

God morgen! Etter en god natts søvn vil vi at du skal få lengte etter å plukke akkurat det du har lyst på fra vår frokostbuffet. Vi byr på et variert og sunt utvalg, med mange økologiske alternativ.

Nybakt brød, godt pålegg, yoghurt og flere typer müsli, gode oster og en stor salatbuffet. Eggerøre, stekt eller kokt egg? Værsegod - ta litt av alt. Vi har også både laktosefri og glutenfri alternativ.

Frokosten serveres i Restaurant Runway i 2. etasje, og inngår alltid i romprisen. Om du ikke bor på hotellet, men har lyst på frokost allikevel, koster det 165 SEK/voksen og 95 SEK/barn (opp til 12 år).

Går flyet ditt tidlig på morgenen? Vi serverer en enklere frokost, Early Brd, fra kl 04.00 hver dag i Living Room ved resepsjonen. Vennligst gi beskjed til resepsjonen dagen før.

Frokosten serveres:

Mandag - fredag: 05.00 - 09.30
Lørdag - søndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklere frokost): 04.00 - 05.00

Åpningstider for våre fasiliteter kan variere i ferier og utvalgte helger. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider under ditt opphold.

2.200.163.775 26

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK