Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Amaranten Stockholm ,  Sverige

Se alle hotell i Stockholm, Sverige
 • Lobbyområde med sittegrupper og bord på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm
 • Bardisken ved TapRoom på Clarion Hotel Amaranten
 • Tap Rooms bartender heller drikke i en shaker på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm
 • Bord og stoler i TapRoom bar på Clarion Hotel Amaranten
 • Neonskilt over Tap Room bar på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm
 • Tap Room bar utsikt mot vindu på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm
 • Lenestoler på Clarion Hotel Amarantens Tap Room bar i Stocklholm
 • To glade konferansegjester på Clarion Hotel Amaranten
 • En gruppe glade konferansegjester på Clarion Hotel Amaranten
 • Skoleoppsett i Aretha konferansrom på Clarion Hotel Amaranten
 • Moderne Etta møterom på Clarion Hotel Amaranten
 • Spaprodukter i et baderom på Clarion Hotel Amaranten i Stockholm

Clarion Hotel Amaranten

Stockholm,  Sverige

Når du entrer Clarion Hotel® Amaranten møter du et boutiquehotell i storformat - spennende design inspirert av 60-tallet og et unikt utvalg av mat og drikke. Hotellet ligger i sentrale Stockholm i den fasjonable bydelen Kungsholmen

Clarion Hotel Amaranten 3,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Amaranten

På Clarion Amaranten trives foodien som vil ha unik mat- og drikkeopplevelse før, under og etter konferansen. Våre koker og bartendere skjemmer bort dere med pausemat og lunsj - og er klare for dere som vil gå all in med after work og middag etter møtet!

Restaurant og bar

På hotellet finnes cocktailbaren Tap Room Kungsholmen der sesonginspirert mat serveres basert på spennende, innovative metoder -  i likhet med våre unike cocktails, mikrobryggeriøl, viner og gode alkoholfrie alternativer. I restauranten Kitchen & Table Kungsholmen kombineres lokale storheter med miksede og maksede smaker fra Manhatten i New York. All mat til ditt møte eller event laget med det beste fra våre restauranter.

Konferansemenyer

Frokost, lunsj eller middag - eller alt sammen? Kjøper du vår dagpakke for konferanser inngår pausemat på formiddagen og ettermiddagen, samt lunsj. Vil dere være igjen og spise middag, eller kanskje til og med gå på cocktailskole på kvelden så ordner vi det også. Kontakt oss for menyforslag og tilbud.

After Work

Feir en vellykket konferanse eller benytt muligheten til å henge med kollegaer, venner eller foreningen. I vår cocktailbar henger dere i en atmosfære med herlige vibes fra et stilfult 60-talls miljø hvor dere kan nyte god drikke, snacks eller middag. Velg om dere vil mingle blant bargjestene eller book en del av lokalet som er tilpasset deres event. Onsdager og fredager byr vi på musikk fra Stockholms heteste livescene. Kontakt oss for menyforslag og pristilbud!

Combination at Tap Room

Len deg tilbake i barstolen og opplev vår Chef's Table meny COMBINATION. Her omgir du deg med våre fantastiske kokker og bartendere ved det åpne kjøkkenet, samtidig som de tar frem den perfekte kombinasjonen av håndlagede cocktails og nyskapende, sesonginspireret mat. 

Chef's Table er en perfekt avslutning på konferansen eller som en spennende aktivitet for bedriften eller kompisgjengen. 

Pris: Introduksjonspris 1900 SEK/person. 
Se en eksempelmeny her.

Bestille konferanse

Velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og bestilling på telefon +46 8 692 52 00 eller via cl.amaranten@choice.se

Bestill Combination

Book ved å sende en mail til cl.amaranten@choice.se eller på telefon +46 8 692 52 00.

Sales Manager

2.460.224.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.