Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Air Sola ,  Norge

Se alle hotell i Stavanger, Norge

Clarion Hotel Air

Sola,  Norge

Ideelt plassert med like kort vei til Stavanger Lufthavn som til de flotte jærstrendene. Et førsteklasses konferansehotell med Kitchen & Table restaurant. Hotellet med formidabel utsikt har interiør inspirert av den særegne naturen.

Clarion Hotel Air 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Air

Konferanse, møter og event

Ønsker du å arrangere kurs, konferanse eller event hos oss? Send inn en forespørsel, så kontakter vi deg innen kort tid.

Konferanse hos oss

Rett ved Stavanger Lufthavn, Sola ligger Clarion Hotel Air. Med 13 nye konferanselokaler kan vi ordne møter, konferanser, event og kongresser for 2 til 1250 personer.

Konferanselokaler

Clarion Hotel Air tilbyr en stor konferanseavdeling med 13 fleksible møterom, alle med topp moderne utstyr og teknikk.

Mat og drikke

Mat og drikke er en stor del av totalopplevelsen på en konferanse. For at dere skal få det akkurat som dere vil har vi et bredt utvalg mat og drikke dere kan velge mellom.

Event

Kickoff, bryllupsmiddag, after work, utstilling eller fest? På Clarion Hotel Air finnes mulighet til å arrangere alle typer event, rett ved Stavanger lufthavn

2.460.213.000 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.