Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv, er hotellet det perfekte utgangspunkt for et besøk i vakre Bergen.

Clarion Hotel Admiral 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Admiral

Kitchen & Table er Clarions restaurantkonsept, signert mesterkokken Marcus Samuelsson. Restauranten åpnet i 2013, og har med sin gode beliggenhet hos oss i Bergen sentrum vært en stor suksess.

Restaurant og bar

Den svenske mesterkokken, Marcus Samuelsson, basert i New York, bestemte seg for å innføre Manhattans internasjonale smaker og kjøkken til Skandinavia. Kombinert med lokale råvarer gir han deg flere spennende smakssensasjoner. Marcus Samuelsson har kokkelert med Michelle Obama på "Good Morning, America", laget statsmiddag til president Obama og servert den svenske kongefamilien på sin restaurant Red Rooster på Manhattan. Nå er det din tur til å prøve hans oppskrifter.

Tradisjon med vri

Kitchen & Table Bergen lager ofte tradisjonelle retter med en egen vri. Vi bruker mye lokale råvarer fra Bergen og området rundt, og har stort fokus på kvalitet. Menyen endrer seg etter sesong, men vi lover å alltid ha både kjøtt, fisk og vegetarretter tilgjengelig. Har du spesielle allergier, tar vi selvfølgelig også hensyn til det.

Frokost

Vi serverer en stor frokostbuffét hver morgen, med alt en god frokost bør inneholde. Her vil du finne et godt utvalg av pålegg, brød og rundstykker, varme og kalde retter, søtt og sunt. Vi serverer også allergivennlige og økologiske alternativer.

Terrasse med utsikt

På regnfrie dager er det fint å spise både frokost og middag ute på terrassen, rett over vannet. Her kan du titte på fjellene, Bryggen og båtene som kjører forbi mens du nyter morgenkaffen eller inntar middagen.

Palmeoljefri

All mat som blir servert på Clarion Hotel Admiral og Kitchen & Table er palmeoljefri fra 1. mai 2014.

Åpningstider

Frokost

Mandag - fredag: 06.30 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Restaurant Kitchen & Table

Mandag – lørdag: 18.00 - 22.30
Søndag: 18.00 – 21.00

Bar Kitchen & Table

Mandag - torsdag: 18.00 - 00.00
Fredag - lørdag: 17.00 - 01.00
Søndag: Stengt

Våre fasiliteter kan ha varierende åpningstider om sommeren og på helligdager. Kontakt hotellet for aktuelle åpningstider.

Bestille bord

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon og booking
på +47 55 23 64 00 eller via bergen@kitchenandtable.no.

Bestill bord online

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.