Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Hotel Admiral Bergen ,  Norge

Se alle hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel® Admiral ligger midt i hjertet av Bergen sentrum, og har en fantastisk utsikt mot Bryggen og Fløyen. Med gangavstand til det meste av shopping, restauranter og kulturliv, er hotellet det perfekte utgangspunkt for et besøk i vakre Bergen.

Clarion Hotel Admiral 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Hotel Admiral

Kick off, julebord, middag, bryllup, konfirmasjon eller fest? På Clarion Hotel Admiral hjelper vi deg med gjennomføring av event - fra planlegging til slutt.

Arrangement i sjøkanten

Med vår unike beliggenhet ved sjøkanten i Bergen lager vi den perfekte ramme for ditt selskap. Hvert år har vi flere arrangementer, både bryllup, konfirmasjoner, kick-off, sommerfester og andre typer events. Vi skreddersyr alt slik at du får det akkurat som du ønsker. Ingenting er umulig.

Bryllup

Skal du feire bryllup i Bergen vil Clarion Hotel Admiral gi dere en helt spesiell opplevelse. I vårt nye, lyse lokale, Sjøkanten, får du og dine gjester en fantastisk utsikt over Bryggen, Vågen og Fløyen. Med egen terrasse rett utenfor døren kan utsikten virkelig nytes, og du kan til og med ankomme bryllupet med båt. Her er det perfekt å invitere gjestene til velkomstdrink på varme, solfylte dager. Vi serverer en rikholdig meny etter dine ønsker og ordner med tilpasset mat til allergikere. Ta gjerne kontakt for visning eller bestilling.

Sjøkanten

Sjøkanten er en av to store bankettsaler, og ligger, som navnet tilsier, helt nede ved sjøkanten. Salen rommer 120 personer med bordsetting. Det lyse og trivelige lokalet er perfekt som selskapslokale, bryllupslokale, bedriftsarrangementer og større feiringer i Bergen. Sjøkanten ligger rett ved siden av restauranten Kitchen & Table og like ved bar- og lobbyområdet. Perfekt til mingling før og etter selskap og andre arrangementer. Det er også tilgang til terrassen vår som vender ut mot Vågen, Bryggen og Fløyen, og vi serverer gjerne aperitiffen her på solskinnsdager.

Blaauwsalen

Blaauwsalen er den andre store bankettsalen på Clarion Hotel Admiral. Her kan vi ta i mot inntil 120 personer med bordsetting. Perfekt for mellomstore konferanser, kurs, kick off, gallamiddager, messer og andre arrangementer. Lokalet ligger i Blaauwgården med direkte gangbro fra hotellet og utsikt over Bryggen, sentrum og Fløyen. Utenfor salen finnes det også en hyggelig foajé hvor man kan nyte deilig kaffe, frukt, tebrød eller bruke som velkomstsal og servere aperitiff før et arrangement.

Kapasitet

Under vises makskapasitet i våre selskapslokaler med oppsett for middagsservering.

Blaauwsalen

120 personer

Sjøkanten

120 personer

C. Sundt 3

60 personer

Booking av selskap og andre arrangementer

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss mer informasjon eller booking av ditt arrangement
på +47 55 23 64 29 eller via event.admiral@choice.no

Vær først med det beste

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta våre beste tilbud

Nei takk!

Vennligst prøv igjen

Vær først med det beste
Takk for at du meldte deg på!

Du vil snart motta en email med gode tilbud

2.480.262.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bedriftsavtale, bonuspoeng eller se medlemspriser? Logg inn

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.