Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Bar og restaurant

Åpningstider

Frokost 

Mandag - fredag: 06.45 - 10.00
Lørdag - søndag: 07.00 - 11.00

Restaurant Kitchen & Table

Mandag - torsdag: 11.30 - 22.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 23.00
Søndag: 11.30 - 21.00

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 15.00

Bar

Mandag - torsdag: 11.30 - 24.00
Fredag - lørdag: 11.30 - 01.30
Søndag: 11.30 - 21.00

Våre fasiliteter kan ha varierte åpningstider i sommerperioden og langhelger. Kontakt hoteller for aktuelle åpningstider..

Book bord på Kitchen & Table

Velkommen til å kontate oss for informasjon eller booking: 042-38 04 10 eller via helsingborg@kitchenandtable.se

Vi på Clarion Grand Hotel liker god mat. Med vårt nye restaurantkonsept, Kitchen & Table, tilbys både hotellets gjester og lokale innbyggere en smak av Manhattan og Fun Dining- midt i Helsingborg!

Kitchen & Table

Kitchen & Table Konseptet Kitchen & Table er skapt av kokken Marcus Samuelsson, og byr på smaker fra Manhatten lagd av skandinaviske råvarer. I et miljø der gammelt møter nytt vil vi skape en levende og avslappet stemning gjennom Fun Dining. Velkommen til oss for en god lunsj, en drink i baren eller en treretters-middag, alle dager i uken. Les mer om Kitchen & Table her >>

For barna

I sommer kan barna trives litt ekstra godt hos oss. I Kids Corner kan de få være litt i fred fra de kjedelige voksne. Vi tilbyr også alle barn is etter maten, om dere spiser på Kitchen & Table. For dere barn som overnatter på hotellet venter en kul overraskelse når dere sjekker inn. Vi sees i sommer! 

Frokost

Det finnes knapt noen bedre start på dagen enn en bugnende frokostbuffet! Med et stort økologisk utvalg kan du nyte en frokost som både er god og nyttig hos oss på Clarion Grand Hotel. Frokosten er alltid inkludert i våre rompriser. I helgene er det populært å sitte lenge i vår koselige frokostsal, så dersom du vil ha en god plass anbefaler vi deg å komme tidlig.

Brunsj

På lørdager og søndager dekker vi til en stor brunsj på Kitchen & Table. For 179 SEK per person kan du nyte alt fra pannekaker og smoothies til pølser, sild og buffalo wings. Med to bordsittinger har du mulighet til å være hos oss rundt lunsj eller senere på dagen, dersom du ønsker en ordentlig sove-morgen.

Palmeolje

Clarion Hotel Grand Hotel er et palmeoljefritt hotell, noe som betyr at vi ikke bruker noe palmeolje i matlagingen vår. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen leder til avskoging av regnskogen, noe som igjen truer klimaet og dyreverdenen. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som har helt sluttet å bruke palmeolje.

2.170.161.986 28

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Bookingkode må oppgis

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK