Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Grand i Helsingborg er et personlig konferansehotell med moderne design i et klassisk miljø. Beliggende sentralt i Helsingborg er hotellet en ideell møteplass hvor tradisjon, nytenkning, Sverige og kontinentet møtes for kreativt samspill.

Clarion Grand Hotel Helsingborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Grand Hotel Helsingborg

Vi på Clarion Grand Hotel liker god mat. Med vårt nye restaurantkonsept, Kitchen & Table, tilbys både hotellets gjester og lokale innbyggere en smak av Manhattan og Fun Dining- midt i Helsingborg!

Kitchen & Table

Kitchen & Table Konseptet Kitchen & Table er skapt av kokken Marcus Samuelsson, og byr på smaker fra Manhatten lagd av skandinaviske råvarer. I et miljø der gammelt møter nytt vil vi skape en levende og avslappet stemning gjennom Fun Dining. Velkommen til oss for en god lunsj, en drink i baren eller en treretters-middag, alle dager i uken. Les mer om Kitchen & Table her >>

Frokost

Det finnes knapt noen bedre start på dagen enn en bugnende frokostbuffet! Med et stort økologisk utvalg kan du nyte en frokost som både er god og sunn hos oss på Clarion Grand Hotel. Frokosten er alltid inkludert i våre rompriser, og om du ikke bor på hotellet kan du likevel komme og kjøpe frokost. I helgene er det populært å sitte lenge i vår koselige frokostsal, så dersom du vil ha en god plass anbefaler vi deg å komme tidlig.

Lunsj

Lunsj i Helsingborg? Hos oss på Kitchen & Table serveres lunsj mandag til fredag, hvor vi tilbyr "Daily Specials" samt et utvalg av retter fra vår Dinner menu.

Brunsj

På lørdager og søndager dekker vi til en stor brunsj på Kitchen & Table. For 185 SEK per person kan du nyte alt fra pannekaker og smoothies til pølser, sild og buffalo wings. Med to bordsittinger har du mulighet til å være hos oss rundt lunsj eller senere på dagen, dersom du ønsker en ordentlig sovemorgen.

Palmeolje

Clarion Hotel Grand Hotel er et palmeoljefritt hotell, noe som betyr at vi ikke bruker noe palmeolje i matlagingen vår. Palmeolje er en av de mest usunne vegetabilske oljene som finnes, og produksjonen leder til avskoging av regnskogen, noe som igjen truer klimaet og dyreverdenen. Clarion Hotel Norden er den første hotellkjeden i Europa som helt har sluttet å bruke palmeolje.

Åpningstider

Frokost 

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.30

Restaurant Kitchen & Table

Mandag - torsdag: 18.00 - 22.00
Fredag - lørdag: 12.00 - 22.00
Søndag: 12.00 - 21.00

Lunsj

Mandag - fredag: 11.30 - 14.00

Brunsj

Lørdag - søndag: 12.00 - 15.00

Bar

Mandag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 17.00 - 01.00
lørdag: 12.00 - 01.00
Søndag: 12.00 - 22.00

Våre fasiliteter kan ha varierte åpningstider i ferier og utvalgte helger. Kontakt hoteller for aktuelle åpningstider.

Book bord på Kitchen & Table

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller booking: +46 42 38 04 10 eller via helsingborg@kitchenandtable.se.

Bestill bord online

2.311.63.057 23

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK