Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.

Se alle hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Clarion Hotel Grand i Helsingborg er et personlig konferansehotell med moderne design i et klassisk miljø. Beliggende sentralt i Helsingborg er hotellet en ideell møteplass hvor tradisjon, nytenkning, Sverige og kontinentet møtes for kreativt samspill.

Clarion Grand Hotel Helsingborg 4 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Grand Hotel Helsingborg

Clarion Grand Hotel er et av Helsingborgs mest klassiske hotell, med unik atmosfære og historie. Vi er en levende møteplass for både reisende og lokalbefokning, der service står i fokus. Våre lidenskaplige medarbeidere passer på at ditt hotellbesøk blir best mulig.

I hjertet av Helsingborg

Hotellet ligger perfekt til, på Stortorget, en trivelig del av sentrale Helsingborg. Rett ved hotellet ligger shoppinggaten, og mindre en fem minutters spasertur finner man Knutpunkten og fergen til Danmark.

Klassisk miljø

Grand Hotel Helsingsborg har lenge vært en viktig del av byens historie. I de siste årene har hotellet gjennomgått en omfattende ombygging og oppussing, og nå har vi et hotell som har moderne design i et klassisk miljø.

Restaurant Kitchen &Table

I vår restaurant og bar Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, tilbyr vi en spennende meny med ispirasjon og innflytelse fra Manhattan, med kombinasjon med lokale smaker og råvarer. Velkommen inn på brunsj, lunsj eller middag. I baren serveres et godt utvalg drikke, og våre erfarne bartendere blander alt fra spennende nyheter til klassiske favoritter.

Spa Njuta

En trapp ned på hotellet ligger Spa Njuta, med inspirasjon fra Japan. Her tilbys flere ulike former for behandling, fra klassisk massasje til fiskespa.

Handikapptilpassede rom

Clarion Grand Hotel tilbyr selvsagt handikapptilpassede rom. For mer informasjon, kontakt hotellet på telefon +46 04-38 0400

Varmt velkommen til Clarion Grand Hotel Helsingborg. Feel the passion.

Kontakt

  • Stortorget, 8/12 25111 Helsingborg , Sverige
via Google Maps

Finn frem til hotellet

Buss

Ta buss til Helsingborg C/Knutpunkten

Fra Ängelholm/Helsingborg Airport

Flybuss til Helsingborg C/Knutpunkten 

Fra Malmö City Airport/Sturup

Flybuss till Malmö C eller Lund C. Bytt til Öresundstoget mot Gøteborg, gå av i Helsingborg. 

Om Clarion Grand Hotel Helsingborg

Antall hotelrom

158 stk

Antall konferanselokaler

5 stk

Avstand flyplasser

Ängelholm/Helsingborg Airport: 35 km, 
ca 20 min med bil
Malmö City Airport/Sturup: 88 km, 
ca 55 min med bil

Avstand lokaltrafikk

Bussholdeplass og togstasjon Knutpunkten: ca 200 m

Om Clarion Hotel

2.311.63.057 27

Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom

Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK