Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Tromsø, Norge

Clarion Collection Hotel With

Tromsø,  Norge

Clarion Collection Hotel With er et hotell sentralt i Tromsø med magisk utsikt utover fjellene og Ishavskatedralen. Å bo på hotell i Tromsø er som å bo i et arktisk eventyr. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel With 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel With

På Clarion Collection Hotel With bor du midt i Tromsøs maritime historie med vakker utsikt over havnen, havet og Ishavskatedralen.

Beliggenhet

Tromsø blir ofte omtalt som nordens Paris, og er virkelig et arktisk eventyr. Hotellet ligger vakkert til på bryggen omringet av de mektige fjellene og Ishavskatedralen. Byen, som er en opplevelse i seg selv, kan du lese mer om her.

Hotellet

Hotellets arkitektur henter inspirasjon fra de gamle sjøbodene som tidligere dominerte Tromsø havn. Hotellets interiør er preget av maritime detaljer som skipsklokker, båtgulv og andre gjenstander fra byens lange og spennende historie.

Møterom

Hotellets konferanseavdeling har tre ulike møterom. Ett rom har plass til opp til 50 personer, ett har plass til seks personer og det siste rommet har plass til åtte. Les mer om våre møterom her  .

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Vi serverer derfor et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. I tillegg står frokost dekket på hver dag. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe av med en forfriskende drink og småretter.

Aktiviteter

Tromsø har en levende golfkultur. Vi samarbeider med Tromsø Golfpark og tilbyr egen golfpakker som inkluderer greenfee. Om vinteren er Tromsø et vintereldorado med både langrennsløyper og alpinbakker. Bare fem kilometer fra hotellet finner du Tromsø Alpinsenter med utfordringer for både nybegynnere og de mer erfarne.

Historie

Hotellet er oppkalt etter den legendariske Hand Rudolf With som var kaptein på TFDS, Troms Fylkes Dampskibsrederi. Allerede i 1867 ble With den første kapteinen om bord på dampbåten Tromsø som la grunnlaget for byens videre utvikling som sjøfartsby.

Kontakt

  • Telefon: +47 77 66 42 00
  • Faks: +47 77 68 96 16
  • E-post: cc.with@choice.no
  • Org. nr: 950 087 293
  • Sjøgata 35 -37 9291 Tromsø , Norge
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Buss

Stakkevollan, 15 min gange

Fra flyplassen

Flybuss fra Tromsø Lufthavn

Taxi

Tromsø Taxi +47 03011

Om Clarion Collection Hotel With

Antall rom

76  rom - 145 sengeplasser

Antall møterom

 3 stk - Fra 10 til 50 personer

Avstand til flyplassen

Tromsø Lufthavn 5 km, ca 15 min

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre

Bookingkode må oppgis

Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.