Dette nettstedet er designet for nyere og mer moderne nettlesere. For best mulig opplevelse, oppgrader nettleseren din til siste versjon.
Se alle hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Collection Hotel Wellington

Stockholm,  Sverige

Clarion Collection Hotel Wellington ligger i hjertet av Østermalm, et av Stockholms mest fasjonable strøk. Her bor du på hotell i Stockholm med fantastisk beliggenhet og deilig atmosfære. Hver dag byr vi på både kaffe, hjemmebakst og kveldsmat.

Clarion Collection Hotel Wellington 4,5 5
Vurdering fra TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Wellington

Clarion Collection Hotell Wellington er et deilig avskjermet hotell midt i fasjonable Östermalm. Her bor du på et hotell hvor det er godt å trekke seg tilbake etter lange arbeidsøkter eller dager med vandring i Stockholms gater.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjertet av Østermalm, Stockholms mest fasjonable strøk. Her bor du i gangavstand til det yrende folkelivet på Stureplan med sine mange butikker, restauranter og nattklubber. Du finner også Stockholms store attraksjoner som Moderna Museet, Skansen og Vasamuseet i nærheten. Les mer om Stockholm her.

Hotellet

Her finner du en elegant atmosfære preget av moderne møbler og beroligende farger. Fra hotellets balkonger og terrasser har du en fantastisk panoramautsikt over Stockholm. Avslutt en opplevelsesrik dag i Stockholm med et avslappende besøk i hotellets badstue. Om du ønsker å slappe av for deg selv kan du reservere time i resepsjonen og ta med deg noe kaldt å drikke.

Wellingtons ekstraetasje

Wellingtons ekstraetasje ligger i en separat bygning i Skeppargatan 27, 140 meter fra hotellets hovedbygning. Her finnes ni rom, hvor noen vender ut mot gaten og andre mot den koselige bakgården. Innsjekking gjøres på Wellington, hvor vi serverer kveldsmaten. Frokost og utsjekking skjer i ekstraetasjen.

Måltider

Vi ønsker at du skal kunne finne roen og få følelsen av å komme hjem når du bor hos oss. Derfor serverer vi et lettere måltid mellom kl. 18.00 og 21.00 hver kveld, slik at du skal slippe å bekymre deg for å gå sulten. Hotellet har også egen lobbybar med en rekke småretter og gode drinker. Både frokost og kveldsmat står dekket på hver dag. Det byr vi på!

Historie

Hotellets bygning har en lang og spennende historie som går tilbake til 1938 da bygget ble reist som et boligbygg. Bygningen ble tegnet av arkitekt Ernst Grönwall og var på sin tid uvanlig, da det i byggeforskriftene stod at "utleie skjer til enkeltpersoner og ikke til familier". På gateplan var det bakeri, konditori og i en periode var det hanskebutikk hvor resepsjonen nå ligger. Eiendommen ble i 1967 ombygd til hotell og fikk navnet etter den berømte Hertugen av Wellington.

Ekstraetasjens historie

For ca. 60 år siden var dette våningshuset et pikehjem. Noen år senere ble den gamle boligen omgjort til et enklere hotell med dusj i gangen. Opp gjennom årene har hotellet blitt ombygd og renovert. Siden oktober 2014 har "Gästvåningen" tilhørt Clarion Collection Wellington.

Loungebar

I vår koselige loungebar kan du nyte deilige drinker sammen med vårt populære rekesmørbrød med håndrensede reker. Loungen er kjent for sin hjemmekoselige atmosfære, noe vi synes er hyggelig.

Relaxhjørne

Kanskje har du lyst å slappe av en stund i badstuen vår? Om du bestiller tid i resepsjonen kan du nyte badstuen for deg selv. Vi setter gjerne frem noe avkjølende drikke og snacks om du ønsker det.

Kontakt

  • Storgatan 6 11451 Stockholm , Sverige
via Google Maps

Finne frem til hotellet

Tog

Tog til Stockholm C,
bytt der til T-bane eller taxi.

T-bane

Rød linje mot Ropsten eller Mörby C,
gå av ved Østermalmstorg.

Fra Arlanda flyplass

Arlanda Express eller Flybuss till Stockholm C,
bytt her til T-bane eller taxi.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm,
telefon +46 8 15 00 00.

Om Clarion Collection Hotel Wellington

Antall rom

60 rom - 100 sengeplasser

Avstand til flyplassen

Arlanda 45 km, ca 45 min

Avstand Stockholm C

30 min gåavstand

Om Clarion Hotel®

2.370.124.000 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Legg den til her for å se tilgjengelighet. Vil du booke med bonuspoeng eller bedriftsavtale, logg inn på Min side.

Lagre
Bookingkode må oppgis
Begrensinger

rom Ta vekk rom

Legg til rom
Bookingkoden er lagt til

Bookingkoden er lagt til.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.